Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου για την απόφαση απαγόρευσης πώλησης διαρκών αγαθών σε σουπερ μάρκετ – Η επιστολή που απέστειλαν στα Σουπερ Μάρκετ LIDL

Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου

Ενημέρωση για την απόφαση απαγόρευσης πώλησης διαρκών αγαθών σε σουπερ μάρκετ ανακοίνωσε και ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου, ο οποίος λίγο καιρό πριν είχε στείλει και επιστολή προς την Αλυσίδα Καταστημάτων Lidl για αυτό το θέμα…

Επιμελητήριο Εύβοιας: Παύση στην πώληση διαρκών αγαθών από τα σούπερ μάρκετ, θέτει από αύριο το πρωί το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Υπεγράφη σήμερα το πρωί 10/11/2020 ,η απόφαση για την απαγόρευση πώλησης διαρκών αγαθών ,όπως ρούχα ,παπούτσια, ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια και βιβλία,από τα σούπερ μάρκετ για όσο καιρό είναι κλειστά τα εμπορικά καταστήματα .Το σχετικό ΦΕΚ 4946 αναμένεται να αναρτηθεί σύντομα.

Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου

Η επιστολή

Σας ζητούμε να σταματήσετε την πώληση διαρκών προϊόντων από το κατάστημα του Αλιβερίου για όση περίοδο θα διαρκέσει το lockdown.

Οι λόγοι θεωρούμε πως είναι αυτονόητοι για αυτό και δεν θα μακρηγορήσουμε αναλύοντας τους. Στηρίξτε τους ανθρώπους που επί σειρά ετών στηρίζουν και προτιμούν την επιχείρηση σας.

Βοηθήστε να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ανοιχτές και τις θέσεις εργασίας ως έχουν. Συντελέστε ουσιαστικά στο να παραμείνει η τοπική οικονομία ζωντανή ώστε να συνεχίσει και αυτή με τη σειρά της να στηρίζει το κατάστημα σας όπως χρόνια τώρα κάνει.

Οι δύσκολοι καιροί που αντιμετωπίζουμε καθιστούν αναγκαία την αλληλεγγύη και την ενότητα. Μονάχα ενωμένοι θα ξεπεράσουμε αυτή τη νέα κρίση που απειλεί εκτός από την υγεία και την ποιότητα ζωής όλων μας. Ελπίζουμε σε μια άμεση και θετική απάντηση από την εταιρεία σας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr