Ο Xαλκιδέος που δίνει ανάσα στους επιχειρηματίες εν μέσω περιόδου COVID 19.

Σταμάτης Τσακλάνος Ίδρυση Εταιρίας στην Βουλγαρία

Τις δύσκολες ημέρες τις οποίες διανύουμε, ολοένα πιο δύσκολo γίνεται για έναν Χαλκιδέο να προβεί στο άνοιγμα μιας νέας επιχείρησης και ακόμα δυσκολότερο για έναν, ο οποίος είναι ήδη επιχειρηματίας να διατηρήσει την επιχείρησή του, βλέποντας τους τζίρους του να μειώνονται ραγδαία μέσα στο 2020.

Για πολλούς η μόνη λύση για να κρατήσει κάποιος την επιχείρησή του είναι ένα Website και φυσικά με φορολογική έδρα εκτός Ελλάδας για φορολογικούς και μη ευνόητους λόγους.

Σταμάτης ΤσακλάνοςO Σταμάτης Τσακλάνος και η Startify το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους σε πολλές επιχειρήσεις της Χαλκίδας στην Εύβοια, λειτουργώντας ως η γέφυρα για την ομαλή μετάβαση της έδρας της επιχείρησής τους στον φορολογικό παράδεισο της Βουλγαρίας.

H Startify BG έχει αναλάβει την άμεση ίδρυσή επιχείρησης με έδρα την Βουλγαρία για περισσότερους από 20 νέους χαλκιδέους επιχειρηματίες τους τελευταίους δύο μήνες.

Ο Χαλκιδέος επιχειρηματίας και πρώην κάτοικος Λονδίνου και η εταιρεία του προσφέρουν υπηρεσίες ίδρυσης εταιρείας με φορολογική έδρα τη Βουλγαρία, αλλά και μια σειρά υπηρεσιών, όπως η δημιουργία εταιρικού website, e-shop αλλά και εταιρικού marketing, οι οποίες πραγματικά λύνουν τα χέρια σε πολλούς επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν ήδη κάνει έναρξη φορολογικής έδρας στη Βουλγαρία μέσω της Startify BG και βλέπουν ήδη από τον πρώτο κόλας μήνα λειτουργίας τους τον τζίρο τους να ανεβαίνει.

Τα προνόμια πολλά για έναν Χαλκιδέο επιχειρηματία της Βουλγαρίας, αυτοκίνητα με βουλγαρικές πινακίδες, ευνοϊκότερο φορολογικό καθεστώς και επιχείρηση με ελεύθερη δραστηριοποίηση σε όλη την Ευρώπη είναι μερικά από αυτά.

Ε-shop ρούχων και άλλων ειδών, μεταφορικές εταιρίες όπως και εταιρείες παροχής υπηρεσιών με ελληνικό domain name είναι κατά κύριο λόγο το πελατολόγιο της Startify.

Το φαινόμενο των υπερπολυτελών αυτοκινήτων στη Χαλκίδα με Βουλγάρικες πινακίδες που όλο και γίνεται πιο έντονο το τελευταίο χρονικό διάστημα μάλλον είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να συνηθίσουμε.

Αυττοκίνητο Πινακίδες Βουλγαρίας

Μπορείτε να βρείτε τα γραφείο της Startify στην Χαλκίδα Ευβοίας στην Ελευθερίου Βενιζέλου 6.

Tηλέφωνα επικοινωνίας: +30 222103 10812 , +30 6940309159

Email: info@startifybg.com