Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Συνολικά 6 κρούσματα στο διοικητήριο στην Χαλκίδα – Τι αναφέρει ο Γιώργος Κελαϊδίτης

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας rapid test

Σε συνέχεια επαναληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid test), που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο προσωπικό της Π.Ε. Εύβοιας, επιβεβαιώθηκαν επιπλέον τέσσερα περιστατικά θετικά στον SARS-CoV-2 (COVID-19), τα τρία εκ των οποίων αφορούν υπαλλήλους της Π.Ε. Εύβοιας, ανεβάζοντας τον αριθμό των ενεργών κρουσμάτων στα έξι.

Ακολουθώντας το προβλεπόμενο πρωτόκολλο διαχείρισης κρουσμάτων του ΕΟΔΥ και κατόπιν εισήγησης της Ομάδας Διαχείρισης COVID-19 Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Εύβοιας, τίθενται άμεσα σε καραντίνα τα κρούσματα και οι στενές επαφές σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιχνηλάτισης, ενώ παράλληλα παρατείνεται η αναστολή της λειτουργίας όλων των υπηρεσιών της Π.Ε. Εύβοιας, που στεγάζονται στο Διοικητήριο (Λεωφ.Χαϊνά 93, Χαλκίδα), έως και την Τετάρτη 17/03/2021, προκειμένου να ληφθούν όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του ιού και να γίνει σχολαστικός καθαρισμός και απολύμανση των χώρων του κτηρίου.

Την Πέμπτη 18/03/2021 έχει προγραμματιστεί διενέργεια rapid test στο σύνολο των υπαλλήλων, κατόπιν της οποίας αναμένεται οι υπηρεσίες να επιστρέψουν σε κανονική λειτουργία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Γιώργος Κελαϊδίτης δήλωσε: “Προτεραιότητα παραμένει η υγεία των υπαλλήλων και των συμπολιτών μας, ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, τηρούμε με επαυξημένη προσοχή τα μέτρα προστασίας, ελπίζουμε και εργαζόμαστε για το καλύτερο μέχρι να αφήσουμε πίσω μας το μεγάλο αυτό κίνδυνο.”

Στερεά Ελλάδα: Σύλληψη και 5000 ευρώ πρόστιμο σε άτομο που βγήκε εκτός σπιτιού ενώ είναι σε καραντίνα

Θρίαμβος για το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας: Εξαρθρώθηκαν πλήρως 3 ανεξάρτητες εγκληματικές ομάδες – Τα ευρήματα της συστηματικής έρευνας [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Θανάσης Ζεμπίλης: Προέχει η ασφάλεια των ήδη νοσηλευομένων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Επικοινωνία με Β. Κοντοζαμάνη

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο