ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιφερειακός Αλιβερίου: Άγριο ξύλο μεταξύ οδηγών – Τραυματισμένος ο ένας

astynomia 870

Ενώ αρχικά, θεωρήθηκε ότι ήταν τροχαίο ατύχημα, τελικά 2 οδηγοί στον Περιφερειακό Αλιβερίου λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ενεπλάκησαν σε μια διένεξη μεταξύ τους.

Γιάννης Τριανταφύλλου: Ετοιμαζόμαστε ώστε να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φιλόξενοι γίνεται.

Ελαφρώς τραυματισμένος ο ένας οδηγός. Στο σημείο κατεύτασε εντός ολίγων λεπτών περιπολικό της αστυνομίας ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια της διένεξης.

Σκηνές απερίγραπτες έζησαν πριν λίγη ώρα όσοι βρέθηκαν στον περιφερειακό δρόμο του Αλιβερίου στο σημείο της διασταύρωσης με τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο κέντρο της πόλης .

Ο νεαρός  Ρ.Α κάτοικος της περιοχής  κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του επί της περιφερειακής οδού  προς τον Άγιο Λουκά.

Το δεύτερο Ι.Χ με πινακίδες εκτός περιοχής  που ακολουθούσε πίσω του οδηγούσε κατά επικίνδυνο τρόπο οπότε όταν τα δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν προκείμενου να ελέγξουν την διασταύρωση ο Ρ.Α απευθύνθηκε στον οδηγό του πίσω αυτοκινήτου με την έκφραση “Πρόσεχε φίλε! πως οδηγείς έτσι θα μας σκοτώσεις”  Τότε ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητό του επί τόπου πλησίασε τον Ρ.Α κι από το ανοιχτό  παράθυρο του αυτοκινήτου άρχισε να τον γρονθοκοπεί ενώ στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα του I.X άρπαξε τον Ρ.Α τον έβγαλε έξω και συνέχισε να τον χτυπάει.

Αμέσως μετά ο δράστης  μπήκε στο αυτοκίνητο του κι έφυγε με κατεύθυνση προς την Χαλκίδα.

Ο νεαρός  Ρ.Α έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου όπου του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν κρατήσει τα στοιχεία της πινακίδας του οχήματος του βίαιου οδηγού ενώ εν συνεχεία  κάλεσαν την αστυνομία η οποία έφτασε άμεσα και  διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η Στερεά Ελλάδα και η Φθιώτιδα είναι η λύση! Ένας ασφαλής, προσβάσιμος και υψηλής ποιότητας προορισμός»

Πάρκο Λαού στην Χαλκίδα: Συνωστισμός Ρομά και διατάραξη – Στο σημείο Αστυνομία και ΔΙΑΣ

Λευκαντί Ευβοίας: Συνωστισμός αυτήν την ώρα στην παραλία – Στο σημείο η αστυνομία