Περιοδεία της Σοφίας Νικολάου σε Βασιλικό, Αμάρυνθο, Αλμυροπόταμο και Νέα Στύρα

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Τα προβλήματα της κοινωνίας και οι αγωνίες των Ευβοιωτών για το μέλλον τους, βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων που πραγματοποιεί καθημερινά η Σοφία Νικολάου στην Εύβοια.

Η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία συναντήθηκε σήμερα στο Βασιλικό με τον πρόεδρο των Αρτοποιών Εύβοιας, Γιάννη Παπαθανασίου με τον οποίο είχε μια εξαιρετική συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Ο κ. Παπαθανασίου τόνισε στην κ. Νικολάου τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι Ευβοιώτες αρτοποιοί και κατάφεραν να συγκρατήσουν τις τιμές στο ψωμί, παρά τις μεγάλες ανατιμήσεις στις πρώτες ύλες.

image5

Η κ. Νικολάου είχε ουσιαστικό διάλογο με τον φοιτητή Τάσο Παπαθανασίου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έθεσε το θέμα των υψηλών φοιτητικών ενοικίων που δυναμιτίζουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

Συνεχίζοντας την περιοδεία της, η υποψήφια βουλευτής συναντήθηκε με κατοίκους στην Αμάρυνθο κι έπειτα μετέβη στον Αλμυροποτάμο όπου και συνομίλησε με τον πρόεδρο της κοινότητας, Χρήστο Γκότση.

Συζήτησαν θέματα που απασχολούν το χωριό με ιδιαίτερη έμφαση στο αγροτικό ιατρείο. Ο κ. Γκότσης ζήτησε να έρχεται αγροτικός ιατρός δύο φορές την εβδομάδα στο χωριό, ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Αναφέρθηκε δε στην τουριστική σεζόν που ξεκίνησε ικανοποιητικά για την παραλία Αλμυροποτάμου, καθώς αποτελεί τον πιο κοντινό και οικονομικό προορισμό από την Αθήνα.

H κ. Νικολάου άκουσε τους πολίτες, που της ανέλυσαν τα καθημερινά προβλήματα, και δεσμεύτηκε να προωθήσει τα αιτήματά τους στην κεντρική διοίκηση.

Επίσκεψη στα Νέα Στύρα

Η Σοφία Νικολάου μετέβη στα Νέα Στύρα για να συνομιλήσει με τον πρόεδρο, Δημήτρη Τζώρτζη, για θέματα που απασχολούν την κοινότητα και ιδιαίτερα για το κακό οδικό δίκτυο στην περιοχή.

image3

Στη συνάντηση που είχε στο Λιμεναρχείο με την λιμενάρχη Νέων Στύρων, Σμαραγδή Παυλίδου, κύριο θέμα ήταν η έλλειψη προσωπικού.

image2

Τέλος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΝΔ στην Κάρυστο, Νίκο Δρακόγιαννη ενώ συνομίλησε με πολίτες και τοπικούς επιχειρηματίες οι οποίοι της ανέλυσαν την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά.

image0

image1

image4