Πέθανε 59 χρονος εργαζόμενος του δήμου Κύμης- Αλιβερίου λίγο πριν συνταξιοδοτηθεί

ΠΕΝΘΟΣ

Ένας νέος άνθρωπος 59 ετών έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από την επάρατη νόσο λίγες μέρες πριν συνταξιοδοτηθεί από την εργασία του.

Ο Κ.Α. που εργαζόταν στον τομέα της καθαριότητας στο εργοτάξιο του Μεντουλίου στην Κύμη, ήταν ένας άνθρωπος εργατικός και φιλότιμος. Δούλευε μόνος του και βοηθούσε και τον αδελφό του. Η οικονομική του κατάσταση ήταν δύσκολη και δεν διέθετε ούτε αυτοκίνητο για την μετακίνηση του στο χώρο εργασίας του. Πριν από είκοσι μέρες αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονο πόνο στη μέση. Του συνέστησαν να κάνει εξετάσεις τις οποίες και έκανε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Δυστυχώς τα ευρήματα των εξετάσεων ήταν πολύ άσχημα και η εξέλιξη της ασθένειάς του ραγδαία… Σε λίγες μέρες ο άτυχος εργαζόμενος ετοιμαζόταν να συνταξιοδοτηθεί για να ξεκουραστεί από την πίεση ολόκληρης της ζωή τους.

Δεν πρόλαβε όμως καθώς σήμερα έφυγε από τη ζωή και η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός σε συναδέλφους και φίλους του. Αύριο Σάββατο 30/04 Θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Κύμη η εξόδιος ακολουθία.

Διαβάστε Επίσης

Τροχαίο στην Νέα Αρτάκη – Μηχανή παράσυρε δύο νεαρές κοπέλες

Τραγωδία στην Κάρυστο: 69χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά από ανατροπή τρακτερ

Χαλκίδα: Σοβαρό τροχαίο στη Στροφή Τσεκούρα από σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο στο Λευκαντί μετά από σύγκρουση μοτοσυκλετών [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις