in

Πετυχημένες εκδηλώσεις χρειάζεται η Χαλκίδα όχι δημοτικούς συμβούλους που αυτοθαυμάζονται και αυτοπροβάλλονται ως πολιτικοί σωτήρες

Πετυχημένες εκδηλώσεις χρειάζεται η Χαλκίδα όχι δημοτικούς συμβούλους που αυτοθαυμάζονται και αυτοπροβάλλονται ως πολιτικοί σωτήρες

Υπάρχουν αρκετοί νεόκοποι δημοτικοί σύμβουλοι της Χαλκίδας που έχουν μπερδέψει την ενασχόληση τους με τα κοινά ως μέσο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο με την προσωπική τους αυτοπροβολή και τον πολιτικό τους ναρκισσισμό…

Όχι ότι το φαινόμενο δεν υπήρχε πάντα διότι η προσωπική επιτυχία και ο τελικός στόχος της εκλογής προϋποθέτουν αναπόφευκτα δημιουργία σκληρού ανταγωνισμού μεταξύ συμβούλων έτσι ώστε το εκλογικό σώμα να επιλέξει τελικά συγκεκριμένα πρόσωπα κατά την ώρα της ψήφου..

Ωστόσο φαίνεται ότι κάποιοι και κυρίως νεόκοποι σύμβουλοι χάνουν το μέτρο μετατρέποντας την αυτοπροβολή τους σε αυτοσκοπό και χάνοντας τον πραγματικό στόχο που είναι η προσφορά στους δημότες.

Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι και ο δημοτικός σύμβουλος Πάνος Καραμούζης εκλεγμένος με την παράταξη του Βασίλη Καθαροσπόρη και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΑΠΕΧ ως σύμβουλος της αντιπολίτευσης.

Αυτό που εμείς έχουμε αντιληφθεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχουμε κάνει είναι πως σχετικά με τη διοργάνωση του Evripos Night Run 2022 υπάρχει μια ξεκάθαρη προσπάθεια από τη μεριά του να καπηλευθεί τη δράση αφενός και να δημιουργήσει πρόβλημα στις πολύ καλές σχέσεις της περιφέρειας με το δήμο από την άλλη.

Τούτο προέκυψε από την τοποθέτηση του στην πρόσφατη συνεδρίαση που με το γνωστό αλαζονικό ύφος του προσπάθησε μέσα από μια άστοχη επιχειρηματολογία να ακυρώσει την τοποθέτηση της προέδρου Ελένης Αϊδίνη η οποία τόνισε ότι « δεν ενδιαφέρει ποιος δημοτικός σύμβουλος θα βγει μπροστά αλλά να πετύχει η διοργάνωση προς όφελος του αθλητισμού και του γενικού συνόλου»

Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση που γίνεται σε όλη την Ελλάδα είναι αποτέλεσμα μιας σύμπραξης του δήμου Χαλκιδέων με την Περιφέρεια και ότι πίσω από αυτήν υπάρχει μια ομάδα που δουλεύει με συνέπεια και σοβαρότητα.

Άρα λοιπόν τοποθετήσεις σαν του κυρίου Καραμούζη ότι «η Περιφέρεια δεν στηρίζει και τόσο» και προσπάθειες ιδιοποίησης της δράσης για την προσωπική του προβολή όχι μόνο δεν βοηθάνε στην επιτυχία μιας τέτοιας διοργάνωσης αλλά και την υποδαυλίζουν όπως έγινε και με την προσπάθεια λειτουργίας του θερινού κινηματογράφου που έμεινε η Χαλκίδα χωρίς θερινό σινεμά εξαιτίας της στενοκεφαλιάς και του δήθεν ενδιαφέροντος κάποιων προσώπων το 2021.

Καλή η αυτοπροβολή και ο αυτοθαυμασμός αλλά η πόλη χρειάζεται ανθρώπους που βάζουν τα συμφέροντα τους κάτω από τον ναρκισσιστικό πολιτικό παροξυσμό τους.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για άμεση ενημέρωση!

Written by Eviathema.gr

Η ηλεκτρονική εφημερίδα https://www.eviathema.gr δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2019 από τον Δημοσιογράφο Σωτήρη Μπαρσάκη. Δημοσιεύονται καθημερινά αποκλειστικά Ρεπορτάζ και ειδήσεις από όλες τις περιοχές της Εύβοιας Αστυνομικά, Κοινωνικά, Αθλητικά, Πολιτικά, Συντεύξεις κα. Η eviathema.gr είναι εγγεγραμένο μέλος του emedia ενώ Ρεπορτάζ της έχουν παρουσιαστεί από ιστοσελίδες ενημέρωσης όπως το Protothema.gr, το newsit.gr, το in.gr, το zougla.gr, το iefimerida.gr καθώς και δελτία ειδήσεων και εκπομπές των Ant1, Mega, Star, Skai.

Θανάσης Ζεμπίλης από το Δασαρχείο Ιστιαίας: Επισπεύδεται η διαδικασία υλοτόμησης και αναγέννησης του δάσους.

Ελαφρώς Ζαλισμένος… εμφανίστηκε ο υφυπουργός στα εγκαίνια της Εξποτροφ [ΒΙΝΤΕΟ]