Ποιος ήταν ο πραγματικός σκοπός της επίσκεψης της Σοφίας Νικολάου στον νέο Αρχηγό της Αστυνομίας;

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πρόσφατα είδαμε φωτογραφίες της Πρώην Γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου η οποία μας πληροφορούσε ότι επισκέφθηκε τον νέο Αρχηγό της Αστυνομίας κ. Κωνσταντίνο Σκούμα προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια για τα προβλήματα του νομού μας..

Παραβλέπουμε το γεγονός ότι η κυρία Νικολάου δεν έχει πια θεσμική θέση για να προβαίνει σε τέτοιου είδους αναρτήσεις καθώς ο Νομός διαθέτει και κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους και μάλιστα Ευβοιώτη Υπουργό.

279347913 2188787051272957 7231470563714320112 n

Ωστόσο οι πληροφορίες μας, οδηγούν στο θλιβερό συμπέρασμα πως η συνάντηση αυτή δεν είχε να κάνει με τα προβλήματα του νομού αλλά με την ίδια την κυρία Νικολάου. Σύμφωνα με πηγές του eviathema μήπως η τέως Γενική Γραμματέας ζήτησε από το νέο αρχηγό την απόσπαση ενός συγκεκριμένου αστυνομικού στη προσωπική της φρουρά; Εάν αυτές οι πληροφορίες βγουν αληθινές προκαλεί απορία όχι μόνο το ίδιο το γεγονός αλλά και το πώς η κυρία Νικολάου χωρίς να είναι πια κυβερνητική Γραμματέας διαθέτει αστυνομική φρουρά.

Το ότι εμφανίζεται σε εκδηλώσεις στη Χαλκίδα (γιορτή Σχολής Πεζικού) και ανεβαίνει στις εξέδρες των επισήμων (παρέλαση 25ης Μαρτίου) σαν να βρίσκεται ακόμα σε κυβερνητική θέση είναι κάτι που δεν αγγίζει το πολιτικό ρεπορτάζ αλλά την πολιτική και την σάτιρα.

Το να ζητά όμως και προσωπική φρουρά ως απλή πολίτης είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει τη Νέα Δημοκρατία όπως και το γεγονός ότι πραγματοποιεί προεκλογικές συναντήσεις χωρίς να έχουν αποφασίσει τα αρμόδια όργανα για τις θέσεις του ψηφοδελτίου και χωρίς να έχουν προκηρυχθεί πρόωρες εκλογές! Τι έχει να πει άραγε για αυτό η ΔΕΕΠ Ευβοίας; Έχει προχωρήσει επίσημα σε χρίσματα βουλευτών για το ψηφοδέλτιο;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του έθνους στις 14.07.2019 ανέφερε ότι μετά από απόφαση του τότε υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη Το νέο σχέδιο του υπουργείου προβλέπει ότι θα απασχολούνται: Σε κάθε υπουργό θα βρίσκονται 4 αστυνομικοί, σε κάθε υφυπουργό 2, ενώ 1 αστυνομικός θα διατίθεται για κάθε βουλευτή. Τέλος κανένας αστυνομικός δεν θα διατίθεται για τη φύλαξη των γενικών γραμματέων. 

Ενώ μάλιστα είχε εκδώσει και σχετικό διάταγμα σύμφωνα με το οποίο 322 αποσπασμένοι αστυνομικοί επέστρεφαν στις οργανικές τους θέσεις στην Άμεση Δράση, στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ., στα ΜΑΤ και στην Ασφάλεια, όπου εντάσσονται και τα Τμήματα πρώτης γραμμής όπως αυτό των Εξαρχείων.

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Λαυράκι” από την Ομάδα Ασφαλείας στα Ψαχνά – 53χρονος συνελήφθη μέσα στο σπίτι του με ναρκωτικά

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Δροσιά Χαλκίδας

Χαλκίδα: Έκρυβε στο σπίτι χασισόδεντρο – Στο αυτόφωρο μετά από ντου της Ασφάλειας

Εύβοια – Θρήνος στην Ερέτρια για τον χαμό 45χρονου πρώην Αντιδημάρχου

Χαλκίδα: Σοβαρό τροχαίο στη Στροφή Τσεκούρα από σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις