Πόθεν έσχες βουλευτών – Ζαλίζει η φορολογική δήλωση του Σπύρου Πνευματικού και της συζύγου του με πάνω από 1.500.000 εκ. καταθέσεις – Ποιοι άλλοι έχουν περιουσία άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ

Μεγάλες διακυμάνσεις είχαν για ακόμα μια φορά τα χαρτοφυλάκια των βουλευτών, όπως αυτά εμφανίζονται στις δηλώσεις πόθεν έσχες για το 2019.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ EVIATHEMA

Από τη μία, ακίνητα, καταθέσεις και ζηλευτά χαρτοφυλάκια, και από την άλλη εισοδήματα που προέρχονται από επαγγελματική δραστηριότητα έχουν μέλη του κοινοβουλίου.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Βουλευτής της Εύβοιας με την ΝΔ Σπύρος Πνευματικός από την λίστα.

Ο Σπύρος Πνευματικός δηλώνει καταθέσεις σε πάνω από 30 λογαριασμούς σε ξένες και Ελληνικές τράπεζες που ξεπερνούν το 1,500,000 ευρώ, αλλά και ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο σε μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία, αξίας άνω των 400.000 ευρώ μαζί με την σύζυγό του. Δηλώνουν επίσης ιδιοκτησία 30 ακινήτων. Επίσης ο Σπύρος Πνευματικός έχει στην κατοχή του 3 ΙΧ επιβατικά οχήματα ενώ η σύζυγός του διαθέτει συνολικά ακόμη 4.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης δηλώνει καταθέσεις που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ, και πλήθος ακινήτων, αλλά και ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο σε μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία, αξίας 509.650 ευρώ.

Το ζεύγος Γεραπετρίτη διαθέτει χρεόγραφα -της συζύγου- που ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βαγιωνάς δηλώνει καταθέσεις που ξεπερνούν το 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μ. Βαρβιτσιώτης, εμφανίζει σταθερά συμμετοχές σε 122 ακίνητα.

Η βουλευτής της πλειοψηφίας Γεωργία Μαρτίνου δηλώνει εισόδημα που αγγίζει τα 500.000 ευρώ και καταθέσεις που προσεγγίζουν τα 310.000 ευρώ, ενώ το εντυπωσιακό της «πόθεν έσχες» συμπληρώνουν οι 114 εγγραφές που διατηρεί σε ακίνητα.

Πόθεν έσχες: Δημοσιεύτηκαν οι δηλώσεις των πολιτικών – Δείτε αναλυτικά τη λίστα της Εύβοιας

Ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί: Αναστολή εργασίας και μείωση μισθού για όσους δεν επιδεικνύουν αρνητικό pcr test

Αυτός είναι o «γιατρός» που ξεκίνησε τις θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια

Κρούσματα σήμερα: 2.874 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – Στην κορυφή της λίστα της Στερεάς η Εύβοια

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι