in ,

Ψαχνά Ευβοίας: Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες ώρες – Τι ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς

Νέα Εύβοια Κρούσματα Κορονοϊού Ψαχνά

Δύο κρούσματα COVID-19 ανιχνεύθηκαν στα Ψαχνά, ένας άνδρας και μια γυναίκα τις τελευταίες ώρες. Και οι δύο ήρθαν σε επαφή με προηγούμενα κρούσματα με αποτέλεσμα να διαγνωσθούν και αυτοί με Covid 19…

Κορονοϊός – Εύβοια: Σε Ψαχνά, Χαλκίδα και Λίμνη εντοπίστηκαν τα κρούσματα της Τετάρτης 18/11/2020

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργου Ψαθά:

Σας γνωρίζεται οτι σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ , ανιχνευθήκαν δυο (2) κρούσματα COVID-19 στα Ψαχνά (ένας άνδρας και μια γυναίκα ) τα οποία προέκυψαν από στενές επαφές με πρόσφατα αναφερθέντα κρούσματα. Οι ασθενούντες αφού έλαβαν τις προβλεπόμενες ιατρικές οδηγίες τέθηκαν σε κατ οίκον καραντίνα 14 ημερών.

Παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαφές τους με σκοπό την αποφυγή διασποράς του ιού που θα αποβλέπει στην προστασία της υγείας όλων μας.

Η τήρηση των οδηγιών από τους ιατρούς και την πολιτεία να αποτελούν κύριο μέλημα και προτεραιότητα όλων μας. Την ώρα αυτή η μάχη για τον περιορισμό της πανδημίας είναι ολοκληρωτική και εντατική και δεν επιτρέπει εφησυχασμό και ολιγωρία από κανέναν. Τηρούμε τα μέτρα για να μείνουμε ασφαλείς.

ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων

Γεώργιος Ψαθάς

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι δημοσιογράφος, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group . Από το 2021 είναι μέλος στην Ένωση Ιδιοκτητών Δημοσιογράφων Περιοδικού Τύπου ( ΕΔΙΠΤ ) Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Άδεια ειδικού σκοπού

Άδεια ειδικού σκοπού: Ποιες επιλογές έχουν οι εργαζόμενοι γονείς

Δωρεά Ταμπλετ Σογια Ελλάς

Σόγια Ελλάς: Έκανε δωρεά 17 tablet σε μαθητές του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων για την Τηλεκπαίδευση