in

Ψαχνά Ευβοίας: “Βροχή” ανώνυμων καταγγελιών και προστίμων σε επιχειρήσεις

Ψαχνά Ευβοίας

Πριν από δύο περίπου μήνες, όπως είχαμε δημοσιεύσει, το eviathema.gr καθώς και κατάστημα στα Ψαχνά, δέχτηκαν αισχρή και άνανδρη ανώνυμη καταγγελία, με αποτέλεσμα να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος στην έδρα του καταστήματος και του eviathema.gr ,όπως και στα αυτοκίνητα των επιχειρήσεων.

Ομάδα περίπου 10 ατόμων, από την ασφάλεια Χαλκίδος και την ΣΔΟΕ εισέβαλαν στο χώρο{οικία, κατάστημα 300τμ.} κάνοντας εξονυχιστικό έλεγχο στα λογιστικά βιβλία καθώς και στον εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο, χωρίς βέβαια να βρούν το παραμικρό, ούτε ένα ευρώ πρόστιμο καμία παρανομία ή παρατυπία.

Δύο μήνες μετά, έρχονται ανώνυμες και κατάπτυστες καταγγελίες σε καταστήματα που εδρεύουν στα Ψαχνά με αποτέλεσμα να γίνονται σχεδόν καθημερινά έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες και να πέφτουν “βροχή” τα πρόστιμα για διάφορες παραβάσεις.

Να σημειωθεί, ότι από την στιγμή που θα γίνει καταγγελία ανώνυμη ή επώνυμη, οι αρμόδιες αρχές είναι υποχρεωμένες να κάνουν έλεγχο μιας και αυτό ορίζει ο νόμος, άρα οι άνθρωποι αυτοί κάνουν απλά την δουλειά τους αφού δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά .

Το eviathema και με αφορμή την άνανδρη και αισχρή καταγγελία που δέχτηκε και βλέποντας πως αυτό κλιμακώνεται  στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις στη πόλη των Ψαχνών, γνωρίζει τους δοσίλογους, οι οποίοι κρύβονται πίσω από την ιδιότητα τους και η αποκάλυψη των ονομάτων τους είναι θέμα χρόνου.

Είναι το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά ενώ συνήθως τέτοιοι άνθρωποι διώκονται με κακουργηματικές πράξεις.

Εμείς θα το φτάσουμε στο τέρμα όσο και αν μας κοστίσει, θα κάνουμε ότι νομίμως χρειαστεί για να δημοσιεύσουμε τα ονόματα των δωσίλογων, απλά είναι θέμα χρόνου.

Μέχρι  τότε υπομονή στις επιχειρήσεις  αν και έχουν πληγεί αρκετά  τα τελευταία  τρία χρόνια.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

Ψαχνά Ευβοίας

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι ιδιοκτήτης του eviathema.gr και δημοσιογράφος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group . Από το 2021 είναι μέλος στην Ένωση Ιδιοκτητών Δημοσιογράφων Περιοδικού Τύπου ( ΕΔΙΠΤ ) Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Χαλκίδα: Καθηλωτική “Η συμφωνία της Λευτεριάς” από τα Μουσικά Σύνολα του ΔΟΑΠΠΕΧ στο Θέατρο Ορέστης Μακρής [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Συνάντηση Θανάση Ζεμπίλη με Χρήστο Τριαντόπουλο – Καλύπτονται και οι έμμεσες ζημίες επαγγελματιών. Αίτημα και για αποζημίωση καλλιεργειών εκτός ΟΣΔΕ