Ψαχνά: “Λαυράκι” για την Ομάδα Ασφαλείας Διρφύων Μεσσαπίων – Συνελήφθη 45χρονος για σωρεία κλοπών σε περιοχές της Εύβοιας

ΣΥΛΛΗΨΗΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ένας 45χρονος άνδρας Ελληνικής καταγωγής συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας Ασφαλείας Διρφύων-Μεσσαπίων, το μεσημέρι της Τετάρτης 18-05 στα Ψαχνά Ευβοίας, κατηγορούμενος για κλοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης, αφού παραβίασε θύρα οικίας, αφαίρεσε από υπόγειο αυτής, (3) λίτρα ελαιόλαδου.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Ομάδας Ασφαλείας και αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες της περιοχής, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, το χρονικό διάστημα από 23-03-2020 έως 01-05-2022, είχε διαπράξει έξι (6) επιπλέον κλοπών, από οικίες και αποθήκες περιοχών των Ψαχνών και της Καστέλλας Ευβοίας.

Για μια ακόμα φορά η ομάδα ασφαλείας Διρφύων Μεσσαπίων έδρασε έγκαιρα και με πλήρη οργάνωση κάτι που ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών της περιοχής.

Η λεία που αποκόμισε από την παράνομη και εξακολουθητική δράση του, περιλαμβάνει πληθώρα ηλεκτρικών και άλλων εργαλείων, διάφορα προϊόντα τροφίμων και άλλα αντικείμενα των παθόντων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (9.000) ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Θρίλερ με τον αγνοούμενο άνδρα στην Δίρφυ – Κινητοποιείται και η ΕΜΑΚ για αναζητήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ / Συναγερμός στην Εύβοια: Άνδρας αγνοείται στο Βουνό της Δίρφυς

Τρελάθηκε ο καιρός – ΤΩΡΑ: Πέφτει χαλάζι στην Ερέτρια [βίντεο]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις