Ψαχνά: Τοποθετήθηκαν τα ραντάρ ταχύτητας στην είσοδο της πόλης – Τι δήλωσε ο Γιώργος Ψαθάς στο eviathema.gr [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΓΙΩΡΓΟΣΨΑΘΑΣ

Ραντάρ ταχύτητας τοποθέτησε ειδικός συγκοινωνιολόγος μετά από μελέτη που έκανε το Ινστιτούτο Οδικής Κυκλοφορίας Πάνος Μυλωνάς σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Από τα όρια του Δήμου Χαλκιδέων με τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων έως και την περιοχή της Κουμούλας λίγο πριν τα Ψαχνά, έχουν τοποθετηθεί πινακίδες ορίου ταχύτητας καθώς και ειδικά ραντάρ τα οποία δείχνουν στους περαστικούς οδηγούς την ταχύτητα που πηγαίνουν, ενώ όπως τόνισε ο Δήμαρχος σε δήλωση του στο eviathema.gr, δεν πρόκειται για καταγραφή παραβάσεων αλλά για απλή ένδειξη της ταχύτητας του κάθε οχήματος ώστε να συνειδητοποιεί ο οδηγός ότι θα πρέπει να μειώσει αν ξεπερνά το όριο των 50χμλ.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Βασιλική Δανέλλη Μυλωνά, για την βοήθεια που προσέφερε, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικού καθώς στο εν λόγω σημείο του δρόμου, έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα και προπάντων δυστυχήματα και αυτός είναι ένας τρόπος να υπενθυμίζει στον οδηγό την επικινδυνότητα του εν λόγω οδοστρώματος.

Επίσης ο Δήμαρχος δήλωσε ότι αυτό δεν είναι μόνιμο μέτρο. Ήδη έχουν γίνει βελτιώσεις στην στροφή του κολοβρέχτη ενώ αναμένονται να γίνουν και στην υπόλοιπη οδό από και προς τα Ψαχνά.

ΡΑΝΤΑΡΨΑΧΝΑ1

ΡΑΝΤΑΡΨΑΧΝΑ2

ΡΑΝΤΑΡΨΑΧΝΑ3

Γίνετε μέλος στην κοινότητα VIBER του eviathema.gr για να μην χάνετε καμία είδηση