Σαρωτική η “Ελπίδα” στην Εύβοια – Διακοπές ρεύματος και νερού στην αρκετές περιοχές

ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΧΙΟΝΙ3

Για μια ακόμη ημέρα η χιονόπτωση συνεχίζεται στις περισσότερες περιοχές της Εύβοιας.

Κυρίως στις περιοχές του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης -Αγίας Άννας, του Δήμου Καρύστου, του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου υπήρξαν σημειακές διακοπές ηλεκτροδότησης, οι οποίες σταδιακά αποκαθίστανται.

Μεγάλο αγώνα επίσης έδωσαν οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ οι οποίοι προσπαθούσαν το βράδυ της Δευτέρας να επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση στην Αγία Άννα με χιονοθύελλα και μισό μέτρο χιόνι. Δείτε εδώ

Σε περιοχές του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων το πρωί της Τρίτης παρατηρούνται διακοπές νερού οι οποίες κατά την διάρκεια της ημέρας αναμένονται να αποκατασταθούν.

Στην Εύβοια επιχειρούν 151 μηχανήματα και οι δρόμοι είναι ανοιχτοί με απαραίτητη χρήση αλυσίδων ενώ κλειστό παραμένει μόνο το τμήμα Βρύση – Σέττα.

Η κυκλοφορία των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και λεωφορείων, στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, από την 56,728η χ/θ (κόμβος Σχηματαρίου), έως την 135,715η χ/θ (διόδια Τραγάνας), διεξάγεται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Ομοίως, η κυκλοφορία των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και λεωφορείων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και στο τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Σχηματαρίου – Χαλκίδας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 0,000η χ/θ (κόμβος Σχηματαρίου), έως την 11,000η χ/θ (Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας).

 

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια