in ,

Στην Ερέτρια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για το νέο Δημοτικό Σχολείο και το κλειστό γήπεδο – Δείτε δηλώσεις

Ερέτρια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Στην Ερέτρια, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 20/09 ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Κελαϊδίτη, Κώστα Γαλάνη, Δημήτρη Βουρδάνο και Ηλία Μπουρμά, αρχικά για την παράδοση του νέου κτηρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας από τον ανάδοχο κατασκευαστή καθώς και για την έναρξη της κατασκευής του νέου γηπέδου τύπου φούσκα όπου θα φιλοξενήσει χώρο για μπάσκετ και βόλει.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί, στον χώρο του νέου δημοτικού σχολείου, παρευρέθηκαν οι της Περιφέρειας, όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ιωάννης Δημητρόπουλος, μαζί με τους Αντιδημάρχους Βαγγέλη Τσώκο και Μαρία Παπαγγελή καθώς και την πρώην δήμαρχο Αμφιτρίτη Αλημπατέ, παρουσία του εργολήπτη του έργου.

Ο Περιφερειάρχης αρχικά μίλησε στα παιδιά που φοιτούν στο σχολείο και αμέσως μετά ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του, ενώ συζητήθηκαν οι τυχών παραλήψεις που μπορεί να υπάρχουν όμως όπως διαβεβαίωσε ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Τσώκος, το σχολικό συγκρότημα είναι απολύτως ασφαλές και αναμένεται να δηλώσουν ενδιαφέρον ακόμη περισσότερα παιδιά.

Δείτε τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού:

Δείτε τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Κελαϊδίτη:

Δείτε τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Γαλάνη:

Δείτε τις δηλώσεις του Δημάρχου Ιωάννη Δημητρόπουλου:

Ερέτρια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ερέτρια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Ερέτρια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Ερέτρια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Ερέτρια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ερέτρια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Λίγο μετά τις 11 το πρωί, οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης Α και Β Βαθμού, βρέθηκαν ακριβώς δίπλα στο σχολείο όπου αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου, τύπου φούσκα.

Για το γήπεδο παραχώρησε δηλώσεις ο Περιφερειάρχης:

Δηλώσεις επίσης παραχώρησε ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας για την Ερέτρια κ. Ευάγγελος Τσώκος:

Ερέτρια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Ερέτρια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Ερέτρια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Λίγο πριν τις 1 το μεσημέρι συνάντηση πραγματοποιήσαν ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, συνοδεία των Αντιπεριφερειαρχών Γιώργο Κελαϊδίτη, Κώστα Γαλάνη, Ηλία Μπουρμά, του Δημάρχου Ερετρίας Ιωάννη Δημητρόπουλου και του Αντιδημάρχου Βαγγέλη Τσόκου με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της Ερέτριας και της Αμαρύνθου όπου συζήτησαν για την ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής και όχι μόνο.

Ερέτρια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

Ερέτρια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι δημοσιογράφος, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group . Από το 2021 είναι μέλος στην Ένωση Ιδιοκτητών Δημοσιογράφων Περιοδικού Τύπου ( ΕΔΙΠΤ ) Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Σοκαριστική καταγγελία στην Χαλκίδα από 24χρονη: “Με είχε κλειδωμένη στο σπίτι και με βίαζε επί 14 ημέρες” – Σε Εισαγγελέα και ανακριτή ο φερόμενος ως βιαστής [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Εξαφάνιση – Κέρκυρα: Άφαντη για δύο εβδομάδες η 80χρονη Μαρία