Στην Κρήτη συνελήφθη ο δεύτερος δολοφόνος του επιχειρηματία Νίκου Τσακανίκα από την Χαλκίδα

Νίκος Τσακανίκας Χαλκιδα Νέα

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Νίκου Τσακανίκα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός δεμένος και γυμνός μέσα στο σπίτι του στην Έξω Παναγίτσας της Χαλκίδας το πρωί της 12ης Νοεμβρίου, καθώς λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του πρώτου δολοφόνου στην Ολλανδία συνελήφθη σήμερα από τις αρχές και ο δεύτερος στη Μεσαρά Ηρακλείου.

Εύβοια – Τροχαίο στην Έξω Παναγίτσα: ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό το βράδυ της Κυριακής [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα Κυριακή 27/12 στη Μεσαρά όπου κρυβόταν ο 28χρονος Σύρος ύποπτος που αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Οι Αστυνομικοί δέχτηκαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο άνδρας της στυγερής δολοφονίας βρισκόταν στην περιοχή της Μεσαράς.

Παρέα με έναν συμπατριότητη του ο 28χρονος δολοφόνος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να περπατάει πηγαίνοντας στο δρόμο από τους Αγίους Δέκα προς τις Μοίρες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πότε και πώς ο 27χρονος έφτασε στο νησί, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως πήγε σαν εργάτης γης για την ελαιοκομική περίοδο.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επεισόδια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας – Ρομά τα έκανε “λαμπόγυαλο” γιατί δεν τον άφηναν να δεί την μητέρα του πέθανε από Κορονοϊό

Πηγές αναφέρουν πως διέμενε στη Βαγιωνιά, στο σπίτι άλλου αλλοδαπού, ο οποίος υποστήριξε ότι τους βρήκε μαζί με τον άνδρα που εντοπίστηκαν να περπατούν, τους λυπήθηκε και τους «άνοιξε» το σπίτι του.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο