Στον Ειδικό Ανακριτή Χαλκίδας ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς – Τα πλαστά τιμολόγια και το εκατομμύριο που έκανε φτερά

Αλιβέρι Νέα Δημήτρης Θωμάς

Τη Δευτέρα 26 και Τρίτη 27 Οκτωβρίου κλήθηκαν να καταθέσουν στον Ειδικό Ανακριτή Χαλκίδας
ο πρώην Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Δημοτικής Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κύμης Αλιβερίου και πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δήμος Κύμης – Αλιβερίου: Κατηγορούμενος στο ειδώλιο σήμερα ο Θωμάς για ποσά άνω του 1.000.000 ευρώ

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην Δήμαρχος είναι ήδη σε αργία από τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου.

Πιο συγκεκριμένα κατηγορούνται για 565 πλαστογραφημένες υπογραφές στην εταιρία ύδρευσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου για έργα ποσού ύψους 1,000,000 ευρώ .. Οι επιτροπές που παραλάμβαναν έργα φαντάσματα υπέγραφαν με άλλη υπογραφή από την κανονική τους..

Ένα εκ των μελών της επιτροπής παραλαβής παραδέχτηκε και στην δικαστική γραφολόγο που κλήθηκε να εξετάσει τη γνησιότητα των υπογραφών του ότι οι περισσότερες δεν ήταν δικές του…

Οι ανακριτικές αρχές ερευνούν αν κάποια “τσακάλια” ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε τσέπωναν τα λεφτά από ανύπαρκτα έργα και υπέγραφαν τα τιμολόγια με τις υπογραφές αυτών που ήταν αρμόδιοι να τα παραλαμβάνουν!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr