Συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στην Χαλκίδα [ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ13

Συμβολική παράσταση-συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας και η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου του Πρωτοδικείου Χαλκίδας για το δίκαιο αίτημά του δικηγορικού σώματος για σεβασμό στο θεσμικό ρόλο του δικηγόρου.

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα  η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος ξεκίνησε την τακτική της συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου (Μέγαρο Κότσικα).

Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας κ. Δημήτρης Βερβεσός, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας κ. Δημήτρης Γκίκας, μέλη της Ολομέλειας, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και η Πρόεδρος του ΔΣ Δήμου Χαλκίδεων Δήμητρα Σακελαράκη.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας και η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ1 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ2 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ3 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ4 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ5 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ6 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ7 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ88 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ9 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ10 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ11 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ12 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ13 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ14 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ15 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ16 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ17 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ188 ΟΛΟΜΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΩΝΧΑΛΚΙΔΑ19

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!