Συνελήφθη ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς μετά από μήνυση στην Χαλκίδα – Μετά το παρκάρισμα σε θέση ΑΜΕΑ στην Κύμη πάρκαρε παράνομα μπροστά στα Δικαστήρια Χαλκίδας [ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

Συνελήφθη ο πρώην Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου και Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Θωμάς στην Χαλκίδα το πρωί της Τρίτης 15/03.

Ο πρώην Δήμαρχος βρέθηκε στα Δικαστήρια Χαλκίδας, με σκοπό να παραστεί σε υπόθεση η οποία εκδικαζόταν. Ο Δημήτρης Θωμάς, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του eviathema.gr, ότι πάρκαρε σε θέση ΑΜΕΑ στην Κύμη το αυτοκίνητό του [Δείτε εδώ], το πρωί της Τρίτης 15/03, έδωσε νέο ρεσιτάλ παρκάροντας παράνομα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Φυσικά στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας και του σημείωσαν παράβαση για παράνομη στάθμευση.

ΠΑΡΑΝΟΜΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΘΩΜΑΣ

Δείτε φωτο – ντοκουμέντα από την παράνομη στάθμευση του αυτοκινήτου στην Κύμη:

ΘΩΜΑΣΘΕΣΗΑΜΕΑ ΘΩΜΑΣΚΥΜΗΘΕΣΗΑΜΕΑ

Αμέσως μετά ο Υπεύθυνος γραφείου τύπου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, Νίκος Αγγελής, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο Δικαστικό Μέγαρο, κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην Δημάρχου, για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή μέσω διαδικτύου και δια του τύπου κατά του Δημήτρη Θωμά.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Άμεσης Δράσης και συνέλαβαν τον πρώην Δήμαρχο στα πλαίσια του αυτοφώρου, ο οποίος για αρκετή ώρα δεν έβγαινε από το όχημα του, αρνούμενος να ακολουθήσει τους αστυνομικούς.

θωμασσυλληψη

Για πάνω από τρεις ώρες περίπου, ο πρώην Δήμαρχος κρατιόταν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας όπου σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ κατέθεσε και εκείνος μήνυση στον Νίκο Αγγελή και ακολούθως λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα .

Δείτε βίντεο από την σύλληψη του πρώην Δημάρχου έξω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας:

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!