Θρήνος στην Χαλκίδα: Πέθανε 52χρονος γνωστός επιχειρηματίας

ΠΕΝΘΟΣ

Σε ηλικία 52 ετών έφυγε από την ζωή ο Χαλκιδαίος Επιχειρηματίας  Παναγιώτης Μαργέτης βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους αλλά και την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας.

Ψήφισμα για τον θάνατό του εξέδωσε  το  Δ.Σ. του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστιάσεως, Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Ευβοίας ‘’Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ‘’ΞΕΝΙΟΥ ΖΕΥΣ’’ μετά την αναγγελία του πρόωρου θανάτου του μέλους του, Παναγιώτη Μαργέτη, και εκφράζοντας τη βαθιά οδύνη και θλίψη, συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 μέσω τηλεδιάσκεψης και αποφάσισε:

1. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα

2. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος

3. Να παραστούν εκπρόσωποι του στην επικήδειο τελετή

4. Να δημοσιευθεί το παρόν στα ΜΜΕ και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Σωματείου μας

Ο Πρόεδρος του Ξένιου Ζευς Βασίλης Ευθυμίου έγραψε στο προσωπικό του προφίλ: “Καλό ταξίδι Παναγιώτη θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας . Είμαστε υπερήφανοι που υπήρξαμε συνάδελφοι και φίλοι σου. Κάλο ταξίδι Παναγιώτη σε περιμένει μια θέση στην Γειτονιά των Αγγέλων. Καλό ταξίδι φίλε…”

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Χαρίσης αποχαιρέτησε τον συνάδελφό του με την παρακάτω ανάρτηση: “Δυστυχώς, η σημερινή μέρα ξεκίνησε πολύ άσχημα. Ο καλός συνάδελφος και, κυρίως, καλός μας φίλος παναγιωτης μαργετης έφυγε πολύ νωρίς και πολύ άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών. Εκφράζω τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Θα μας λείψεις.έχω περάσει πολλά μαζί σου!!!ο θεός να Ανάπαυση  την ψυχή σου φίλε μου!!!”

Διαβάστε Επίσης

Βορεια Εύβοια: Σε ύφεση οι δυο πυρκαγιές στην Λιχάδα

Θλίψη στα Ψαχνά: Πέθανε ο 79χρονος Μιχάλης Γυφτονικολός

“Λαβράκι” έπιασε η Γ ΟΠΚΕ στην Βόρεια Εύβοια – Κυκλοφορούσε τα ξημερώματα με ηρωίνη

Ψαχνά: Ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις