Την Κάρυστο Ευβοίας επισκέφθηκε ο Σπύρος Πνευματικός

Σπύρος Πνευματικός Κάρυστος

Περιοδεία στην Κάρυστο πραγματοποίησε ο βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Πνευματικός την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.

Ψαχνά Ευβοίας: Μπήκαν σπίτι της και της “βούτηξαν” τα χρήματα που είχε – Άμεση σύλληψη από την Αστυνομία

Στα Νέα Στύρα η Πρώτη Στάση

Ξεκίνησε την επίσκεψή του από τα Νέα Στύρα, όπου τον υποδέχτηκαν κάτοικοι της περιοχής και συζήτησαν τα θέματα που τους απασχολούν.

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καρύστου

Στη συνέχεια, ο κ. Πνευματικός μετέβη στο Νοσοκομείο Καρύστου όπου παρέδωσε στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Αναστάσιο Μίχα 1.500 μάσκες προστασίας για χρήση από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τους ασθενείς και τους επισκέπτες.

Ο κ. Μίχας ευχαρίστησε τον κ. Πνευματικό για τη δωρεά καθώς και για την καθοριστική συμβολή του στην πρόσφατη τοποθέτηση ιατρού ακτινολόγου στο νοσοκομείο, ώστε να λειτουργήσει πλήρως ο αξονικός τομογράφος.

Ο κ. Πνευματικός, αφού επισκέφθηκε τους χώρους του νοσοκομείου, συμμετείχε σε ευρεία συζήτηση με τον Διοικητή, γιατρούς και νοσηλευτές για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, θέματα τα οποία δεσμεύτηκε να  θέσει προς το Υπουργείο Υγείας, καθώς και για τη διαχείριση του κορωνοϊού, όπου τους μετέφερε και την εμπειρία του ως Καθηγητής Ιατρικής.

Συζήτησαν, ακόμα, για το θέμα της δημιουργίας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο νοσοκομείο και ο κ. Πνευματικός ενημέρωσε τον Διοικητή για τις ενέργειες που έχει κάνει για την πρόοδο του θέματος και τις περαιτέρω κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Ο Σπύρος Πνευματικός στην Κάρυστο Ευβοίας – Επίσκεψη στο Δημαρχείο Καρύστου

Ο κ. Πνευματικός ακολούθως επισκέφθηκε το Δημαρχείο Καρύστου, όπου τον υποδέχτηκε στην είσοδο ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος.

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη – ενημέρωση  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή αντιδημάρχων, τοπικών προέδρων και δημοτικών συμβούλων, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους πολίτες του Δήμου Καρύστου, ιδίως οι συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά και η δημιουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Ο κ. Πνευματικός, όπως είχε τονίσει και στον Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου, δεσμεύτηκε να μεριμνήσει για την υλοποίηση του εν λόγω αιτήματος.

Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε κι εκείνος τον κ. Πνευματικό για την άμεση προώθηση και υλοποίηση του αιτήματος για την κάλυψη της θέσης ιατρού ακτινολόγου στο νοσοκομείο, η οποία παρέμενε κενή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επίσκεψη στον βυζαντινό Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα Καλύβια Καρύστου

Αργότερα, ο κ. Πνευματικός επισκέφθηκε τον βυζαντινό Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα Καλύβια Καρύστου, όπου ενημερώθηκε από τον ιερέα του ναού για την πρόοδο των εργασιών αναστήλωσης που γίνονται με χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ο κ. Πνευματικός δεσμεύτηκε να θέσει το θέμα της αύξησης των σχετικών κονδυλίων στην Υπουργό Πολιτισμού, ώστε να διασφαλιστεί η διατήρηση του σημαντικού αυτού μνημείου.

Επίσκεψη στο Μαρμάρι

Ο κ. Πνευματικός ολοκλήρωσε την περιοδεία του με επίσκεψη στο Μαρμάρι, όπου συζήτησε με φίλους και πολίτες τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή.

Σπύρος Πνευματικός Κάρυστο Ευβοίας Σπύρος Πνευματικός Κάρυστο Ευβοίας Σπύρος Πνευματικός Κάρυστο Ευβοίας Σπύρος Πνευματικός Κάρυστο Ευβοίας Σπύρος Πνευματικός Κάρυστο Ευβοίας

Ειδήσεις Σήμερα: 

Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου: Πρώτη με διαφορά η Βότση στις εκλογές

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Η ανακοίνωση για το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στα Ψαχνά

Απαλλαγή από την επιτροπή δεοντολογίας του Ολυμπιακού – Ατρόμητος – Αθώος ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Παπακωνσταντίνου

Χαλκίδα Ευβοίας: Γυαλιά Καρφιά το 1ο ΕΠΑΛ από τους μαθητές που κάνουν κατάληψη[ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Εύβοια, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr