Τζανακόπουλος για Υπουργοποίηση Κεδίκογλου στο eviathema.gr: “Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Νομίζω ότι αυτά είναι παιχνίδια επικοινωνιακά προηγούμενων δεκαετιών. “

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ EVIATHEMA

Δηλώσεις παραχώρησε στον Δημοσιογράφο του eviathema.gr, Σωτήρη Μπαρσάκη, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την επίσκεψή του στην Χαλκίδα (Δείτε εδώ), μια μέρα πριν την επίσκεψη του Αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα (Δείτε εδώ).

Στην ερώτηση του Δημοσιογράφου, για την άποψή του σχετικά με την πρόσφατη υπουργοποίηση του Σίμου Κεδίκογλου της Νέας Δημοκρατίας, στην Θέση του Υφυπουργού με θέμα την αλιεία ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ανέφερε: “Ότι αφορά τους μικροπολιτικούς χειρισμούς της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με τις Υπουργοποιήσεις έτσι ώστε να διαμορφωθεί μια επικοινωνιακή αίσθηση ότι δήθεν δίνεται μια βαρύτητα στην Βόρεια Εύβοια δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Νομίζω ότι αυτά είναι παιχνίδια επικοινωνιακά προηγούμενων δεκαετιών.”

Φυσικά αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για το τι μπορεί να προσφέρει η θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στον Τομέα της Αλιείας που κατέχει ο Σίμος Κεδίκογλου στα τωρινά υπαρκτά προβλήματα που υπέστη η πολύπαθη Βόρεια Εύβοια ενώ ακόμα τα ερωτήματα για τον ρόλο της συζύγου του στις αποφάσεις που παίρνει ο ίδιος μετά τις αποκαλύψεις του eviathema.gr (Δείτε εδώ)

Δείτε την δήλωση του κ. Τζανακόπουλου στο eviathema.gr:

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα