Τζοβάννα Γκόγκου: “Κρίσιμη η κατάσταση στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων” – Με τον Νίκο Χαρδαλιά επικοινώνησε το πρωί

Τζοβάννα Γκόγκου

Σε ανακοίνωσή προχώρησε η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Τζοβάννα Γκόγκου σχετικά με την επικοινωνία που είχε το πρωί της Τρίτης με τον Νίκο Χαρδαλιά στον οποίο μετέφερε την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο.

Εκτός ελέγχου η κατάσταση του Κορονοϊού στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων- Ζήτησαν την συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας στην Κοινότητα του Μίστρου

Ωστόσο η κ. Γκόγκου κάνει και μια αναφορά που δημιουργεί έντονα ερωτήματα, υποστηρίζοντας ότι ο Δήμαρχος είπε σε Πρόεδρο “ότι θα ενημερώσει τον κόσμο κάνοντας τεστ πόρτα πόρτα. ”

Κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει τα γραφόμενα του eviathema.gr περί απόκρυψης των πραγματικών κρουσμάτων στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Η ανακοίνωση της Τζοβάννας Γκόγκου:

Εχθές καταγράφηκαν 11 νέα κρούσματα στο χωριό Μίστρος. Ενημέρωσα το πρωί τον κ. Χαρδαλιά και για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο μας διότι το θεώρησα χρέος μου και διότι θεωρώ ότι η δημόσια υγεία είναι πάνω απ ολα. Απο εχθές ξέρουμε τα κρούσματα και δεν έχουμε καμμιά ενημέρωση από τον Δήμαρχο έγκαιρη .

Μάλιστα σε τοπικό πρόεδρο είπε ότι θα ενημερώσει τον κόσμο κάνοντας τεστ πόρτα πόρτα. Η Πρόληψη ,η τήρηση των μέτρων και η προστασία των πολιτών καμμιά σχέση δεν έχει με την επικοινωνιακή και λαϊκίστικη πολιτική και τις φωτογραφήσεις του Δημάρχου κατά την διάρκεια των rapid test.Ουτε και με την διαχωρισμό και προστασία κάποιων επιχειρήσεων που ενώ καταγράφουν κρούσματα ,ο ίδιος ο Δήμαρχος προστατεύει και δεν τον ακουμε να παίρνει καν θέση έστω και με μια φωτογραφία….

Σ αυτές τις κρίσιμες καταστάσεις όταν ο πρώτος πολίτης λαικιζει γενικά με την στάση του και την πολιτική του το κόστος δυστυχώς για τους δημότες είναι μεγάλο!

Χαλκίδα Ευβοίας: Την εξαπάτησαν μέσω αγγελίας στο facebook – Εξιχνίαση της απάτης από το Τμήμα Ασφάλειας

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Μετά την απολύμανση στα λεωφορεία της Ιδιωτικής εταιρίας στο εργοτάξιο η Δημοτική αρχή μεταφέρει παράτυπα και μαθητές στα σπίτια τους

Χαλκίδα Ευβοίας: Χαλκίδα: Μετανιωμένη η νηπιαγωγός που έβγαλε την 4χρονη στο κρύο – Διχασμένοι οι γονείς

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο