Βασιλικό Ευβοίας: Χρειάστηκε 1 καταγγελία και 3 κρούσματα για να τηρήσει τα μέτρα κατά της διασποράς του Covid η εταιρία Ε. & Δ. Κόντος ΑΕ

Βασιλικό Ευβοίας, Κρούσμα Κορονοϊού Εργοστάσιο

Σε νέα ανακοίνωση της εταιρίας Ε. κ Δ. Κόντος, αναφέρεται ότι εχθές Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν τεστ κορονοϊού σε 60 άτομα που εργάζονται στην Εταιρία Ε. κ Δ. Κόντος ΑΕ, τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά ενώ κλείνοντας ο Πρόεδρος αναφέρεται στην καταγγελία που δημοσιεύσαμε λίγες ημέρες πριν για την μη τήρηση των μέτρων.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΚΡΑΥΓΗ Αγωνίας για εργάτρια σε εργοστάσιο στο Βασιλικό Ευβοίας: “Ο εργοδότης είναι ένας εγκληματίας…Φοβάμαι για την οικογένεια μου…”

Κάτι που επιβεβαιώθηκε με την εμφάνιση 2 κρουσμάτων κορονοϊού εντός της εταιρίας καθώς και με ακόμη 1 λίγες ημέρες αργότερα.

Μέσα από τα δημοσιεύματα του eviathema.gr θορυβήθηκαν αρκετά οι διοικούντες της εταιρίας αποφασίζοντας ότι πρέπει να γίνουν τεστ κάτι που αν δεν πράτταμε, ποιος ξέρει πόσα κρούσματα θα είχαμε μέχρι σήμερα.

Παρά τις τηλεφωνικές και γραπτές απειλές που δέχθηκε η ομάδα του eviathema.gr κάτι που μας αφήνει παγερά αδιάφορους, το θετικό είναι ότι έστω και αργά ταρακουνήθηκε η εταιρία και πράττει τα αυτονόητα…

KONTOS

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο