Βραβεύσεις αθλητών από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμο Κεδίκογλου στον αυθεντικό μαραθώνιο κολύμβησης [ΒΙΝΤΕΟ]

κεδικογλου5

Βραβεύσεις αθλητών που διακρίθηκαν στον αυθεντικό μαραθώνιο κολύμβησης έκανε ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης Σίμος Κεδίκογλου ενώ με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Πευκί είχε επαφές με αθλητές, αυτοδιοικητικούς και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων .

Συγκεκριμένα συνομίλησε με τη Βίκυ Κουβέλη παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης, τη Βούλα Αγιοστρατίτη πρόεδρο της ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Εύβοιας, τον Λάμπρος Ζαχαριά από την Philosophish και φυσικά το Δήμαρχο Ιστιαίας Γιάννη Κοντζιά.

Ο κ. Κεδίκογλου εκτός των άλλων δήλωσε: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους αθλητές για την προβολή που χαρίζουν στον τόπο μας, όσο και τους συντελεστές για την φετινή εξαιρετική διοργάνωση. Κάθε χρόνο ανεβάζουν τον πήχη ψηλότερα. Η Βόρεια Εύβοια, παρά τη μεγάλη καταστροφή που υπέστη από τις πυρκαγιές, παραμένει ένας πανέμορφος τόπος, ένας ιδανικός προορισμός για διακοπές. Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου, που επιλέγει τη Β. Εύβοια για τις διακοπές του και μας στηρίζει. Διότι η Β. Εύβοια είναι ζωντανή και πανέμορφη και σας περιμένει όλους!”

κεδικογλου2

κεδικογλου1

κεδικογλου3

κεδικογλου4