Ξεκινούν εργασίες βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας προϋπολογισμού 1.000.000€

ΣΠΑΝΟΣ_ΚΕΛΑΙΔΙΤΗΣ

Νέο έργο για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στα διοικητικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας μπαίνει στο στάδιο της εκτέλεσης, μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης και τη δημοπράτησή του από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Πρόκειται για το έργο: «ΣΗΜΑΝΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2022», προϋπολογισμού 1.000.000 €, το οποίο προβλέπει:

 Αντικατάσταση ή τοποθέτηση νέων πινακίδων αναγγελίας κινδύνου, ρυθμιστικών και πληροφοριακών. Τοποθέτηση χιονοδεικτών στο ορεινό οδικό δίκτυο του Νομού Ευβοίας.
 Αντικατάσταση ή τοποθέτηση νέων οριοδεικτών.
 Αντικατάσταση ή τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφαλείας όπου απαιτείται.
 Τοποθέτηση χιλιομετρικών δεικτών.
 Κατασκευή διαγράμμισης οδοστρώματος, σε τμήματα του υφιστάμενου οδικού δικτύου του Νομού Ευβοίας.

Εγκρίθηκε σήμερα από το Δ.Σ. της ΟΛΝΕ ΑΕ το τελικό σχέδιο της μελέτης του Γενικού Προγραμματικού Σχεδίου Ανάπτυξης (MASTER PLAN) των λιμένων της ευρύτερης περιοχής Χαλκίδας.

Η συνολική προθεσμία για την εκτέλεση του έργου ορίζεται σε δέκα οκτώ (18) μήνες.

«Έχοντας εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 1.000.000 €, ξεκινούμε ένα ακόμη έργο για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Εύβοιας. Σταθερός μας στόχος είναι η βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Για να επιτευχθεί, θα προχωρήσουμε την επόμενη περίοδο σε μια σειρά παρεμβάσεων με σημάνσεις και διαγραμμίσεις σε καίρια σημεία του οδικού δικτύου. Μερικές φορές τα λιγότερο εντυπωσιακά έργα είναι και τα πιο σημαντικά. Αυτό θα αποδειχθεί και με την ολοκλήρωση αυτής της παρέμβασης» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

«Η αναβάθμιση του οδικού μας δικτύου περνάει μέσα από αλλεπάλληλες και πολυεπίπεδες παρεμβάσεις και έργα, όπως αυτά της σήμανσης, διαγράμμισης και προστασίας των οδικών μας αξόνων. Αλλάζουμε με σταθερούς ρυθμούς την εικόνα και ασφάλεια των δικτύων μας, δουλεύουμε με προσεκτικό σχεδιασμό και εντατικούς ρυθμούς για τις μικρές και μεγάλες αλλαγές που θα δώσουν στον τόπο μας νέα πνοή» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης.

Lockdown – Σχολεία: Κλείνουν για δύο εβδομάδες σε όλη τη χώρα

Το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας συγχαίρει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας για την πρόσφατη εξάρθρωση των εγκληματικών ομάδων

Θρίαμβος για το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας: Εξαρθρώθηκαν πλήρως 3 ανεξάρτητες εγκληματικές ομάδες – Τα ευρήματα της συστηματικής έρευνας [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο