Ξεκινούν οι εγγραφές στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολεως Χαλκίδος

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣΙΕΡΑΣΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣΧΑΛΚΙΔΟΣ
Μετά χαράς γνωστοποιείται ότι, συν Θεώ, μετά από την διετή αναστολή λειτουργίας, λόγω της πανδημίας του κορωνοιού COVID-19, θα επαναλειτουργήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι οι Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος στις Ροβιές, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά της Τοπικής μας Εκκλησίας να περάσουν ευχάριστα κάποιες ημέρες και επιπλέον να βοηθήσουμε και με αυτό τον τρόπο τον εντονότερο σύνδεσμό τους με την Αγία μας Εκκλησία.

Οι έξι (6) περίοδοι, που και εφέτος θα λειτουργήσουν, έχουν ως εξής:

Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από το Σάββατο 02  Ιουλίου έως το Σάββατο 09  Ιουλίου. Θα φιλοξενηθούν 60  αγόρια, που έχουν τελειώσει την Α΄ και Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, με Αρχηγό τον Πανοσιολογιώτατο Ιεροκήρυκα Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη.

Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Δευτέρα  11 Ιουλίου  έως  το  Σάββατο 16 Ιουλίου . Θα φιλοξενηθούν 60  αγόρια, που έχουν τελειώσει την Ε΄ και ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, με Αρχηγό τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Θεοφύλακτο Τσαγκάρη.

Γ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Δευτέρα 18 Ιουλίου έως την Δευτέρα 25 Ιουλίου. Θα φιλοξενηθούν 60 κορίτσια, που έχουν τελειώσει την Α΄ και Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, με Αρχηγό την κ. Μαγδαληνή Αργυράκη – Καθηγήτρια Θεολόγο.

Δ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Τετάρτη 27 Ιουλίου έως  την Τρίτη 02  Αυγούστου. Θα φιλοξενηθούν 60 κορίτσια, που έχουν τελειώσει την Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και φοιτούν ή έχουν τελειώσει το ΛΥΚΕΙΟ, με Αρχηγό την κ. Μαγδαληνή Αργυράκη – Καθηγήτρια Θεολόγο.

Ε΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Πέμπτη 04 Αυγούστου  έως  την  Τετάρτη 10 Αυγούστου. Θα φιλοξενηθούν 60 κορίτσια, που έχουν τελειώσει την Ε΄ και ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, με Αρχηγό την κ. Ματίνα Κουβαρά – Παιδαγωγό και Θεολόγο.

ΣΤ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Τετάρτη  17 Αυγούστου έως  την  Τρίτη 23 Αυγούστου. Θα φιλοξενηθούν 60 αγόρια, που έχουν τελειώσει την Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και φοιτούν ή έχουν τελειώσει το ΛΥΚΕΙΟ, με Αρχηγό τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστου.

Εφέτος οι χρονικές περίοδοι είναι κατά τι μικρότερες και ο αριθμός των κατασκηνωτών περιορισμένος, ώστε με περισσότερη ευρυχωρία στα δωμάτια και άνεση να τηρηθεί ό,τι προβλέπεται προς αποφυγήν διασποράς του κορωνοιού.

Οι εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος: Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, όπου υπάρχει ο σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος, τον οποίο δύνανται να επισκεφθούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς και να συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία για την συμμετοχή. Με την υποβολή της αιτήσεως, δημιουργείται ένας μοναδικός κωδικός και εκδίδεται το Έντυπο Αιτήσεως Συμμετοχής, το οποίο περιλαμβάνει και ένα Ιατρικό Δελτίο, προς συμπλήρωση.

Για την καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερομένων, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, μεταξύ άλλων, στα στοιχεία θα ζητηθούν οι αριθμοί Αστυνομικής Ταυτότητος των γονέων, ο ασφαλιστικός φορέας, η Ενορία τους, μία τουλάχιστον διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Εν συνεχεία, θα εκτυπώνουν και θα συμπληρώνουν την αίτηση συμμετοχής και ο ιατρός θα συμπληρώνει το ιατρικό δελτίο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η αίτηση πρέπει να φέρει όλες τις υπογραφές (γονέων και ιατρού).

Η συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση συμμετοχής θα σαρώνεται και, μέσω του ιδίου ηλεκτρονικού συνδέσμου, θα υποβάλλεται, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό κωδικό, και θα λαμβάνεται ο αριθμός πρωτοκόλλου, ο οποίος θα περιλαμβάνει ημερομηνία, ώρα και σειρά προτεραιότητος.

Στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο υπάρχουν όλες οι ανωτέρω οδηγίες, για την υποβολή της αιτήσεως.

Τέλος, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν για το αποτέλεσμα της αιτήσεώς τους.

Τονίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος, σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου, που θα λαμβάνει κάθε μια αίτηση, μετά την υποβολή της.

Η ηλεκτρονική υπηρεσία για την οριστική υποβολή των δηλώσεων θα είναι ανοιχτή από την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 έως την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022.

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Επικίνδυνες βουτιές από τη γέφυρα της Χαλκίδας [BINTEO]

Εύβοια: Λαθροθήρας εμβόλισε τζιπ της θηροφυλακής – Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να κυνηγά ενώ απαγορευόταν [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Χαλκίδα: Μεγάλη επιτυχία για ομάδα ΔΙΑΣ και Ασφάλεια – Συνελήφθη 58χρονος με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Απεβίωσε η 35χρονη μητέρα τριών παιδιών από τα Ψαχνά που είχε καταρρεύσει στο γήπεδο

Σε αργία πρέπει να τεθούν Καρτελιάς-Θωμάς και Μπάτσα σύμφωνα με το νόμο

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις