Εχθές πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία όπως γίνεται κάθε χρόνο, όπου παρευρέθηκε πάρα πολύς κόσμος καθώς και τοπικοί παράγοντες όπως ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, η Τζοβάνα Γκόγκου, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ Κώστας Στούπας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Γιαννούτσος και άλλοι.

Αρκετοί ήταν οι εθελοντές που προσφερθηκαν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή.

Ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων είναι πάντα στο πλευρό του κάθε συμπολίτη μας και όχι μόνο, που έχει πραγματική ανάγκη. Έτσι βρίσκεται και στο πλευρό του Μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, από την Β. Εύβοια, που δίνει πραγματικά μάχη με την ζωή. Για αυτό υπήρχε κουμπαράς εχθές για τον μικρό στην αιμοδοσία.

Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων DSC 0157Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων DSC 0158Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων DSC 0159Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων DSC 0160Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων DSC 0161Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων DSC 0162Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων DSC 0164Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων DSC 0165 e1571066157775 Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων DSC 0166Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων DSC 0167Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων DSC 0168

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here