Τη σημασία της ενότητας και της ομοψυχίας του ελληνικού λαού τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου στο μήνυμά του για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Υπογράμμισε ότι η σκέψη όλων τη σημερινή ημέρα είναι στους αγωνιστές που θυσιάστηκαν για τα ιδεώδη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, τους οποίους και ευγνωμονούμε. Το «ΌΧΙ» των Ελλήνων εμπνέει, καθοδηγεί και διδάσκει.

Ο Σίμος Κεδίκογλου παρακολούθησε την καθιερωμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα, μαζί με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη Χάρη, ενώ στη συνέχεια εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο των Πεσόντων.

Σίμος Κεδίκογλου Σίμος Κεδίκογλου: «Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης και περηφάνιας» IMG 2424Σίμος Κεδίκογλου Σίμος Κεδίκογλου: «Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης και περηφάνιας» IMG 2405Σίμος Κεδίκογλου Σίμος Κεδίκογλου: «Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης και περηφάνιας» IMG 2415Σίμος Κεδίκογλου Σίμος Κεδίκογλου: «Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης και περηφάνιας» IMG 2388Σίμος Κεδίκογλου Σίμος Κεδίκογλου: «Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης και περηφάνιας» IMG 2372

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here