Χρόνος Ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ σε διοργάνωση του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου Ψαχνών μια ομιλία με κεντρικό ομιλιτή τον γνωστό και καταξιωμένο Ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα.

Ο Δημήτριος Σούρας του Γεωργίου γεννήθηκε το 1952 στον Βόλο όπου παρέμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια. Στην συνέχεια σπούδασε στην Ιατρική Σχολή και εξειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική σε διάφορα νοσοκομεία των Αθηνών και του εξωτερικού (Ιταλία, Γαλλία, Αμερική).
Εργάζεται ως ιδιώτης ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής τα τελευταία 20 χρόνια, είναι Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Metropolitan” και Υπεύθυνος Ψυχίατρος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου σε θέματα προ και μεταμοσχευτικού ελέγχου.
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μαρούδα και έχει μια κόρη, την Νίκη.

Την εκδήλωση παρουσίαση ο διευθυντής του τρίτου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών ενώ τον ομιλητή χαιρέτησαν και ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς και η εντεταλμένη σύμβουλος για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση του Δήμου Μαρία Βασιλείου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, η Μαρία Βασιλείου, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ματράκας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Ραπτάκης και πλήθος κόσμου.

Ο Κύριος Σούρας αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας του σε σοκαριστικά παραδείγματα buliyng που του έχουν τύχει να αντιμετωπίσει ενώ παράλληλα ήθελε η ομιλία να είναι διαδραστική οπότε παρακάλεσε όποιον ήθελε να τον διακόψει και να κάνει ερώτηση ή να προσθέσει κάτι.

Να προσθέσουμε ότι το πρωί ο κύριος Σούρας είχε επισκεφθεί τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου σε ξεχωριστή συνάντηση στο σχολείο όπου μίλησε ξεχωριστά μαζί τους καθώς και με τους δασκάλους.

Η αντιμετώπιση του bullying αποτελεί καίριο ζήτημα για όλη την μαθητική και γονεϊκή κοινότητα. Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Σούρας επισκέπτεται την περιοχή μας, αφού τον Οκτώβριο είχε μιλήσει στο μέγαρο περιφερειακής ενότητας Ευβοίας, καλεσμένος των φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Δημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0672 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0670 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0668 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0665 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0663 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0659 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0658 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0654 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0652 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0651 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0647 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0645 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0644 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0643 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0636 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0633 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0632 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0631 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0628 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0627 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0626 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0624 scaledΔημήτρης Σούρας Σοκαριστική η ομιλία του Δημήτρη Σούρα στα Ψαχνά Ευβοίας DSC 0674 scaled

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here