Ελληνικά πράσα καπαμάς με απάκι
Για τα πράσα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 150 γρ. απάκι 5 κόκκοι μπαχάρι 1/, ξύλο κανέλας 2 φύλλα δάφνης 600 γρ. Ελληνικά πράσα 1/2 κούπα λευκό κρασί 2 κούπες ζωμός 1 κ.σ. αλεύρι 1 λεμόνι Αλάτι-πιπέρι
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής:
ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Eύβοια: Tον έκαψε με πυρακτωμένο σίδερο! Το θύμα είναι ΑΜΕΑ – Συνελήφθη ο 46χρονος πατριός μετά από επιχείρηση της αστυνομίας
- Νότια Εύβοια: Τρομακτικό τροχαίο στην Κάρυστο – Τούμπαρε νταλίκα στον δρόμο (ΦΩΤΟ)
- Χαλκίδα: Φωτιά σε αυτοκίνητο στη Νέα Λάμψακο
- Εύβοια: Τον βρήκε αναίσθητο έξω από την πόρτα του σπιτιού του στη Χαλκίδα – Τι έγινε