Μικρά κέικ με καρότο και κουφέτα αμυγδάλου Γεροσκήπου

Μικρά κέικ με καρότο και κουφέτα αμυγδάλου Γεροσκήπου

ΥΛΙΚΑ για 12 τεμάχια Για τα κέικ 150 γρ αλεύρι 1 κγ μπέικιν πάουντερ 1 κγ μαγειρική σόδα 1 κ.γ. κανέλα σκόνη 1/2 κ.γ. αλάτι 2 αβγά 150 γρ. ζάχαρη 120 ml ηλιέλαιο 400 γρ. καρότο 50 γρ. σταφίδες 120 γρ. κουφέτα Γεροσκήπου 30 γρ. ινδοκάρυδο τριμμένο

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής:

Μικρά κέικ με καρότο και κουφέτα αμυγδάλου Γεροσκήπου

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Picture of Συντακτική Ομάδα

Συντακτική Ομάδα

Η ηλεκτρονική εφημερίδα eviathema.gr δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2019 από τον Δημοσιογράφο Σωτήρη Μπαρσάκη.
Δημήτρης Διαμαντόπουλος
Δημήτρης Διαμαντόπουλος
Back to Top