Ο Βαγγέλης Δρίσκας σας δείχνει βήμα βήμα πως μπορείτε να εντυπωσιάσετε με αυτή τη συνταγή για κοτόπουλο μοχίτο με δροσερή ρυζοσαλάτα .
Ψαχνά Ευβοίας: Άμεση ανταπόκριση του Δήμου για επισκευή αγροτικού δρόμου
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει κοτόπουλο μοχίτο με δροσερή ρυζοσαλάτα.
Υλικά: 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλου (στήθος), 3 χρωματιστές πιπεριές, 4 μέτρια κολοκυθάκια, 1 κουτ. σούπας μουστάρδα, 100 ml ρούμι, 1 κουτ. σούπας μαύρη ζάχαρη, χυμός και ξύσμα από 3 λάιμ, 3-4 κλωναράκια δυόσμος, 1 κουτ. γλυκού πολτός σκόρδου, ελαιόλαδο, ανθός αλατιού και ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια.
Για τη ρυζοσαλάτα: 400 γρ. βρασμένο ρύζι μπασμάτι ή parboiled, 4 φέτες ανανάς, 1 πιπεριά, 100 γρ. βρασμένο καλαμπόκι, 1 ντομάτα και 5-6 κλωναράκια μαϊντανός ή κόλιαντρος.