9 χρόνια φυλάκιση στον Ρουμάνο που προσπάθησε να βιάσει 60χρονη

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ EVIATHEMA

Στην φυλακή οδηγήθηκε ένας άνδρας στο Λασίθι, ο οποίος είχε προσπαθήσει να βιάσει μια γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη σε δρόμο στο Αβδού.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν καταδικαστική, και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης εννέα ετών και οκτώ μηνών χωρίς αναστολή, πράγμα που σημαίνει ότι ο δράστης επιστρέφει στη φυλακή προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, κατά τη διάρκεια της δίκης που έγινε τις προηγούμενες ημέρες, ο δράστης από τη Ρουμανία, υποστήριξε ότι η 60χρονη γυναίκα και θύμα του, τον κορόιδεψε και γι αυτό τον λόγο της επιτέθηκε.

Υπενθυμίζεται πως ο αλλοδαπός την προσέγγισε κάνοντάς της ανήθικες προστάσεις. Στην προσπάθειά της να αντισταθεί, εκείνος της επιτέθηκε, την έριξε κάτω και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αφού πρώτα όμως το θύμα υπέστη σοβαρό χτύπημα στα χέρια.

Η 60χρονη δήλωσε στο ekriti.gr ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου και φανερά ανακουφισμένη.

“Οι γυναίκες πρέπει να είμαστε δυνατές και να μιλάμε” σχολίασε το θύμα της επίθεσης και ευχαρίστησε τόσο την αστυνομία της Χερσονήσου που την επόμενη ημέρα κιόλας ημέρα συνέλαβε τον δράστη όσο και την ελληνική δικαιοσύνη για την απόφαση που πήρε.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News