Αδειάζουν το σπίτι του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας στον Κολωνό – Δύο φορτηγά μαζεύουν τα πράγματα

9 Δεκεμβρίου 2022, 6:39 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Αντώνιος Πρεσβυτέρα

Καταγγελίες μια μετά την άλλη βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου την ίδια ώρα που μετακομίζουν από την δομή του Κολωνού ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα.

Είναι το διαμέρισμα της Κιβωτού του Κόσμου 135 τ.μ. όπου δύο φορτηγά φόρτωσαν τα πράγματα τους.

Όλα τα αντικείμενα θα μεταφερθούν σε αποθήκη σύμφωνα με πληροφορίες και για τα οποία έχει γίνει έλεγχος από το νέο Δ.Σ. της ΜΚΟ, καθώς θεωρούνται περιουσιακά στοιχεία της δομής.

Μετά τη τελευταία εμφάνιση της πρεσβυτέρας το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, η ίδια και ο σύζυγός της παραμένουν σε άγνωστη τοποθεσία, σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους τους Τα στοιχεία της έρευνας είναι αλλεπάλληλα και οι αναλύσεις που γίνονται συνεχείς.

Τρόφιμοι που εξακολουθούν να στηρίζουν τον πατέρα Αντώνιο και τα μέλη της πρώην διοίκησης της Κιβωτού που απομακρύνθηκαν, μιλούν για αχαριστία και για μια εσκεμμένη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Ο 19χρονος που έκανε την αρχική καταγγελία για τον πατέρα Αντώνιο και τα όσα ζούσε σε δομή της Κιβωτού επαναλαμβάνει ότι δεν αντέδρασε επειδή είχε τον 50χρονο σαν δεύτερο πατέρα.

Για όλα αυτά ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα μιλούν για ένα πόλεμο λάσπης που στο τέλος θα καταρρεύσει.

Το κουβάρι της υπόθεσης συνεχίζει να ξετυλίγεται, με την αγωνία για ορισμένους να χτυπάει κόκκινο την ώρα που τα στοιχεία στα χέρια των αξιωματικών της αστυνομίας, αυξάνονται καθημερινά όλο και περισσότερο.


Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.