dimitriadis-vitoros
Ελλάδα

Αυτός είναι ο Έλληνας που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ – Θρήνος για τον 25χρονο Ιωνά (vid)

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

Σοκ επικρατεί στην ελληνική κοινότητα του Ισραήλ, καθώς σε ηλικία 25 ετών σκοτώθηκε ο Ιωνάς Καρούσης, γιος του αντιπροέδρου της Ελληνικής Κοινότητας στο Ισραήλ.

Ο άτυχος νέος έπεσε θύμα της τυφλής βίας και του τρομοκρατικού χτυπήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Τελ Αβίβ.

lYSIS

Πρόκειται για τον γιο γνωστού νευρολόγου από τη Θεσσαλονίκη Δημήτρη Καρούση, ο οποίος είναι senior Consulting Neurologist στο Hadassah, Πρόεδρος της Ισραηλινής εταιρείας Νευροανοσολογίας και Διευθυντής του Κέντρου Σκλήρυνσης κατά πλάκας στα Ιεροσόλυμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ. Ανακοινώνουμε με βαθύτατη θλίψη ότι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης είναι ένας Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ιεροσολύμων. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος».

Ετικέτες: Ισραήλ
Μοιραστείτε:

Η ηλεκτρονική εφημερίδα eviathema.gr δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2019 από τον Δημοσιογράφο Σωτήρη Μπαρσάκη.