Άγιος Παντελεήμονας: Έλεγε στα παιδιά της ότι οι κατσαρίδες ήταν πεταλούδες – Ξέσπασε η πρόεδρος του δικαστηρίου

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Σε 8 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε σήμερα (12.04.2022) η μητέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν υποσιτισμένα και ζώντας σε ένα σπίτι γεμάτο κατσαρίδες και ποντίκια στον Άγιο Παντελεήμονα.

Εκείνη και ο σύντροφός της, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, έλαβαν την ανώτατη των ποινών, ενώ δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Η γυναίκα όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών της, τους είπε πως έλεγε στα τρία ανήλικα ότι οι κατσαρίδες ήταν πεταλούδες!

Η επιμέλεια των τριών παιδιών δόθηκε στον πατέρα τους, ο οποίος προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους από πέρυσι, με τη μητέρα να του το απαγορεύει. Μετά από κινητοποίηση των γειτόνων, ο πατέρας κατάφερε να καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές οι οποίες μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα τρία παιδιά, ηλικίας 2,3 και 6 ετών, σε άθλια κατάσταση.

Μέχρι και σήμερα τα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς φέρουν τσιμπήματα από ποντίκια και έντομα. Ο πατέρας τους, ο οποίος είναι ναυτικός, όταν έμαθε ότι πήρε την επιμέλειά τους ξέσπασε σε κλάματα.

Ενδεικτικό της φρίκης, της οποίας ζούσαν τα τρία παιδιά είναι πως η πρόεδρος της έδρας ζήτησε να σταματήσει η προβολή των βίντεο και των εικόνων την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας.

«Δεν αντέχω άλλο, σταματήστε» αναφώνησε η πρόεδρος του δικαστηρίου, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Διαβάστε επίσης

Γίνετε μέλος στην κοινότητα VIBER του eviathema.gr για να μην χάνετε καμία είδηση