Αγώνας ζωής για 15χρονης μαθήτριας – Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς της [ΒΙΝΤΕΟ]

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Μάχη για την ζωή της δίνει μια 15χρονη μαθήτρια από τα Χανιά της Κρήτης η οποία βρίσκεται σε Νοσοκομείο της Ουάσινγκτον στην Αμερική ώστε να υποβληθεί σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. αντιμετωπίζοντας  σοβαρό πρόβλημα υγείας καθώς πάσχει από μια σπάνια πάθηση.

Έκκληση κάνει η οικογένεια της για βοήθεια καθώς η επέμβαση που είναι να γίνει κοστίζει 20.000 ευρώ, το οποίο αδυνατούν να καλύψουν καθώς έχουν ήδη γίνει άλλα 2 χειρουργεία.

Η 15χρονη ζωή γεννήθηκε με σύνδρομο VACTERL που αφορά σε συγγενείς ανωμαλίες με καρδιολογικές νεφρικές, ανατομικές και άλλες επιβαρύνσεις. Πρόκειται για ένα σπάνιο σύνδρομο με συχνότητα εμφάνισης 1/10000 έως 1/40000 γεννήσεις άγνωστης αιτιολογίας.

Σύμφωνα με το neatv.gr, το κορίτσι μετέβη με την μητέρα του στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε ένα χειρουργείο που θα της άλλαζε τη ζωή. Το ένα έγιναν τρια κι εκείνη παραμένει από τον Οκτώβριο στο Children’s National Hospital, της Ουάσινγκτον.

Έχει υποβληθεί με επιτυχία σε 2 χειρουργεία και της απομένει το τελευταίο. Όμως για να γίνει θα πρέπει η οικογένεια να καταθέσει το ποσό που αντιστοιχεί στη συμμετοχή της και ανέρχεται σε περίπου 20.000€.

Γι’ αυτό και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας! Μέσω του εθελοντικού σωματείου «Παιδική Χαρά» κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει προχωρώντας στην κατάθεση ενός συμβολικού έστω ποσού στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για το σκοπό αυτό. (alpha bank: GR9401407010701002002029468)

ΧΑΛΚΙΔΑ: Απέραντη θλίψη – Απροσδόκητος ο χαμός του του τοπογράφου μηχανικού Γιώργου Πανοτόπουλου

Πανικός στον Δήμο Χαλκιδέων – Δημοτικός Υπάλληλος με όχημα του Δήμου “Ψάρευε ερωτικό σύντροφο” με δόλωμα 50αρικο δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο – Διετάχθη ΕΔΕ από την Έλενα Βάκα

ΕΚΤΑΚΤΟ – 63χρονος έπεσε με το αυτοκίνητο από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας – Νεκρός Βρέθηκε από το Λιμενικό

Ψαχνά Ευβοίας: Αυτόφωρο και πρόστιμο σε ιδιοκτήτης καταστήματος το πρωί της Καθαράς Δευτέρας

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο