Άγρια δολοφονία στην Κρήτη: Μαχαίρωσε την 48χρονη σύζυγό του

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΔΟΛΟΦΩΝΙΑ EVIATHEMA

Μια νέα δολοφονία συγκλονίζει την Κρήτη.

Ένας άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του, μαχαιρώνοντάς την μέχρι θανάτου στην Ιεράπετρα. Η νέα γυναικοκτονία έγινε νωρίς το πρωί, όπως αναφέρει το radiolasithi, στην περιοχή του Περιστερά.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καβγάδες. Ο 54χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τη 48χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της καιαπειλεί να αυτοκτονήσει, πέφτοντας σε γκρεμό.
Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ενώ η γυναίκα το τελευταίο διάστημα έμενε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο.

Στο σημείο του εγκλήματος αναμένεται ιατροδικαστής.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Creta24, η κόρη της ιδιοκτήτριας των ενοικιαζόμενων δωματίων όπου δολοφονήθηκε η 48χρονη με καταγωγή από τις Μοίρες, ο 54χρονος εμβόλισε με την μηχανή του την άτυχη γυναίκα, όταν αυτή κατέβαινε από το αυτοκίνητο της για να συναντήσει την ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων, όπου πρόσφατα έπιασε δουλειά.

Η 48χρονη άρχισε να τρέχει στο πάρκινγκ για να γλιτώσει. Η ιδιοκτήτρια, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η κόρη της, εντόπισε την 48χρονη νεκρή σε σκάλες κοντά στον χώρο της πισίνας, μαχαιρωμένη από τον 54χρονο. «Είχαμε προηγούμενα», είπε ο δράστης στην ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων.

Στη συνέχεια, ο 54χρονος, επιχείρησε να φύγει με τη μηχανή του, ωστόσο δεν τα κατάφερε γιατί δεν έπαιρνε μπροστά και έτσι, πεζός πήγε στον γκρεμό, όπου και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Τραγικό είναι επίσης το γεγονός, πως πριν από την αστυνομία, στο σημείο έφτασε ο γιος της 48χρονης, που είδε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο 54χρονος πριν από δύο ημέρες είχε απειλήσει πως θα σκοτώσει το θύμα και μάλιστα η 48χρονη το είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, η 48χρονη και ο 54χρονος, βρίσκονταν σε διάσταση αρκετό διάστημα και η άτυχη γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι.

Στο σημείο, που απειλεί ο 54χρονος να βάλει τέλος στη ζωή του, βρίσκονται ΕΚΑΒ, αστυνομία, λιμενικό και ειδικός διαπραγματευτής.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο