Άγρια επίθεση 15χρονου σε συμμαθητή του έξω από σχολείο

Ανησυχία προκαλεί νέο περιστατικό βίας ανηλίκων στην Πάτρα – Ο πατέρας υπέβαλε μήνυση

Picture of Συντακτική Ομάδα

Συντακτική Ομάδα

Η ηλεκτρονική εφημερίδα eviathema.gr δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2019 από τον Δημοσιογράφο Σωτήρη Μπαρσάκη.
Βία ανηλίκων

Άγρια επίθεση 15χρονου σε συμμαθητή του έξω από σχολείο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (19 Μαΐου) στην Πάτρα, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο το σοβαρό πρόβλημα βίας μεταξύ ανηλίκων στη χώρα μας.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε έξω από σχολικό συγκρότημα της περιοχής, όταν δύο μαθητές ηλικίας 15 ετών φέρεται να παρεξηγήθηκαν έντονα, με αποτέλεσμα ο ένας να επιτεθεί βίαια στον άλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση μεταξύ τους είχε ξεκινήσει νωρίτερα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, όπου αντάλλαξαν σκληρά λόγια που φαίνεται πως έβαλαν “φωτιά” στη μεταξύ τους σχέση.

Ο τραυματισμένος μαθητής διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ο πατέρας του θύματος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του δράστη, ζητώντας τη νομική δικαίωση του παιδιού του και την παρέμβαση των αρχών για την αντιμετώπιση της σχολικής βίας που, όπως όλα δείχνουν, λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις.

Δημήτρης Διαμαντόπουλος
Δημήτρης Διαμαντόπουλος
Back to Top