Αλέξης Κούγιας: Για γέλια η πρόταση της Εισαγγελέως για την Πισπιρίγκου, ξεπέρασε και τα πρωινάδικα

Αλέξης Κούγιας πρόταση εισαγγελέα για Πισπιρίγκου

Την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας της κόρης της Τζωρτζίνας πρότεινε μετά από μια μαραθώνια πρόταση η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας Ευαγγελία Σπυριδωνίδου αναπτύσσοντας για 12 ώρες ένα σκεπτικό που κατέρριψε όλη την επιχειρηματολογίας της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα. Αλέξης Κούγιας: Για γέλια η πρόταση της Εισαγγελέως για την Πισπιρίγκου

O συνήγορος της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του σήμερα χαρακτήρισε «χαμηλού περιεχομένου» την πρόταση της Εισαγγελέως, ενώ πρόσθεσε πως «αν δεν αθωωθεί στο τέλος, θα παραιτηθώ». Αλέξης Κούγιας: Για γέλια η πρόταση της Εισαγγελέως για την Πισπιρίγκου

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για μία «ταπεινού περιεχομένου η πρόταση της εισαγγελέως για τη Ρούλα Πισπιρίγκου» και τόνισε ότι «ξεπέρασε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο, περισσότερο ενδιαφερόταν η Εισαγγελέας να τελειώσει η δίκη για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη». Ενώ δήλωσε επίσης πως «είναι για γέλια. 53 χρόνια στα δικαστήρια δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

«Κατηγορείται η κατηγορουμένη χωρίς να υπάρχει καμία επιστημονική εξήγηση ότι σκότωνε τα παιδιά της για να κρατήσει τον άνδρα της. Έχετε ακούσει ποτέ να σκοτώνει τα παιδιά της το μόνο που τη συνδέει με τον άνδρα της, να σκοτώνει τα παιδιά της;» διερωτήθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

Σχετιθκά με τις σχέσεις του ζευγαριού, είπε: «Όταν έχασε τη ζωή της η Μαλένα και η Ίριδα, το ζευγάρι ήταν ενωμένο, ήταν ταυτισμένο. Έκαναν μήνυση στους γιατρούς. Είναι κωμικού περιεχομένου η προσέγγιση”, είπε και κατηγόρησε την Εισαγγελέα ότι αγνόησε επιστήμονες μάρτυρες υπεράσπισης”.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Οι εισαγγελικές προτάσεις γίνονται σε πολύ μικρά ποσοστά αποδεκτά γιατί γίνονται με πολύ μεγάλη προχειρότητα. Η κυρία εισαγγελέας, αγόρευε 9 ώρες. Είμαι βέβαιη ότι στο δικαστήριο κανείς δεν θα θυμάται τίποτα ούτε οι ένορκοι. Την πρότασή της δεν την κατέθεσε εγγράφως. Ήταν για τα κανάλια».

Όσον αφορά με το εάν πιστεύει ότι θα αθωωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου τόνισε ότι είναι απόλυτος ότι η κατηγορουμένη είναι αθώα. «Εάν λοιπόν τελικώς δεν αθωωθεί η Πισπιρίγκου, θα πω ότι η δικαιοσύνη πλέον στην Ελλάδα αποδίδεται μέσα από τα κανάλια και δεν θα έχω λόγο παρουσίας μου στα δικαστήρια. Εάν τελικώς η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αθωωθεί θα παραιτηθώ από το λειτούργημά μου. Εγώ έχω δοκιμαστεί ως δικηγόρος. Η κυρία εισαγγελέας δεν έχει δοκιμαστεί» είπε κλείνοντας ο ποινικολόγος.

Χαλκίδα: Στο αυτόφωρο δύο καθηγήτριες του 1ου Γυμνασίου μετά το περιστατικό με τον τραυματισμό μαθητών από φωτοβολίδα

Υπόθεση δολοφονίας στη Χαλκίδας: Τι δήλωσε ο φίλος του θύματος, Γιάννης Ηλιόπουλος “Το μόνο που τον στενοχωρούσε ότι χάλασε η φιλία του με τον σύζυγο της 39χρονης.”

Έικόνες – σοκ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αστυνομικό που είχε σταματήσει όχημα για έλεγχο