in

Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη – Κούγιας: Θέλαμε να γίνει η δίκη

ΦΩΤΟ INTIME

Στις 14 Ιουλίου θα γίνει η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη για την επίθεση για την οποία τον κατηγορεί η πρώην σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν παρών στο δικαστήριο μαζί με τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια.

Η δίκη αναβλήθηκε μετά από αίτημα της πλευράς της καταγγέλλουσας, καθώς η ίδια βρίσκεται στον ιατροδικαστή για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ και ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας δήλωσε μέσω συνεργάτη του, κώλυμα αφού δίκαζε σε άλλο δικαστήριο. Η πλευρά του Θέμη Αδαμαντίδη αντιτάχθηκε στο αίτημα αναβολής, ενώ ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, ισχυρίστηκε ότι στο βίντεο ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό, δεν φαίνονται τα πρόσωπα που “πρωταγωνιστούν”.

«Παθαίνω ζημιά στη δουλειά μου! Συγγνώμη που παρεμβαίνω!» φώναξε αγανακτισμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης στο άκουσμα του αιτήματος αναβολής, ενώ στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και πρώην σύντροφοι του και τα παιδιά του για να τον στηρίξουν.

Σε δηλώσεις του, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι η πλευρά του τραγουδιστή ήθελε να γίνει η δίκη. «Ο εντολέας μου έχει κατασυκοφαντηθεί και ήθελε ο διακαώς να τελειώνει σήμερα η υπόθεση αυτή. Έχουν δημοσιευθεί ψεύτικες φωτογραφίες της παθούσας από άλλη ιστορία. Υπάρχει φωτογραφία με χτυπημένο μάτι, για την οποία γνωρίζουμε ότι προέρχεται από τραυματισμό που της προκάλεσε γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας τον οποίο δεν θέλουμε να κατονομάσουμε».

Υπέρ του αιτήματος αναβολής προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική έκθεση τάχθηκε ο εισαγγελέας της έδρας, εξηγώντας ότι πρόκειται για βασικό έγγραφο της αποδεικτικής διαδικασίας. Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και ανέβαλλε την υπόθεση.

Κούγιας: Σκιές στο βίντεο, επιπόλαιη η σχέση

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και είμαι βέβαιος ότι η αλήθεια θα με δικαιώσει πολύ σύντομα», δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά την αναβολή της δίκης του.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στην καταγγέλλουσα, αφήνοντας αιχμές για τον χαρακτήρα της, ενώ ισχυρίστηκε ότι στο βίντεο ντοκουμέντο δεν φαίνεται ο Θέμης Αδαμαντίδης να κλωτσά την Βαρβάρα Κίρκη αλλά… κάποιες σκιές.

«Έχουν διακινηθεί στο διαδίκτυο εντελώς ψευδή αποδεικτικά στοιχεία. Το βίντεο στο οποίο φαίνονται μάλλον σκιές και εκτοξεύεται μία κλωτσιά που ακολούθως φεύγει μία αγέρωχη κυρία δεν αφορά τον κύριο Αδαμαντίδη. Επίσης δεν αφορά τον κύριο Αδαμαντίδη κάποιες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ένα πρόσωπο που έχει ένα μώλωπα στο μάτι. Αυτός ο μώλωπας είναι πράγματι στο πρόσωπο της συγκεκριμένης κυρίας όμως έχει προκληθεί πριν 1,5 χρόνο από γνωστό γόνο εφοπλιστικής οικογένειας που δεν επιθυμούμε να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία του και δεν αφορούν τον κύριο Αδαμαντίδη.

Δεν έχουμε καμία σχέση με άλλες φωτογραφίες που δείχνουν σωματικές βλάβες με τη συγκεκριμένη κυρία. Έχουμε κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν κάποιες αμυχές στο στήθος και στην κνήμη παιδιά. Σύμφωνα με την περιγραφή του αδικήματος είναι αδύνατον αυτές οι φωτογραφίες να φθονούν τον κύριο Αδαμαντίδη.

Η κυρία φέρεται να έχει μηνύσει τον κύριο Αδαμαντίδη δήθεν ότι της τράβηξε τα μαλλιά και τη χαστούκισε και ότι της έδωσε μία κλωτσιά στο γοφό. Μέχρι σήμερα δεν έχει επισκεφτεί κανέναν (ιατροδικαστή) επίσης δεν υπάρχει μέσα στη δικογραφία τίποτα που να επαληθεύει αυτά τα οποία ισχυρίζεται Πρόκειται για μία προβληματική υπόθεση. Για αυτό το λόγο επιθυμούσαμε διακαώς να γίνει σήμερα η δίκη και καθώς συνδέεται με κωμικές δικαιολογίες που αφορούν την παθούσα ότι σήμερα θα πήγαινε δήθεν στον ιατροδικαστή. Η κυρία η οποία ισχυρίζεται ότι είναι σύντροφος του ήταν μία πρόσκαιρη σχέση, η οποία επιδιώκει να εμφανίζεται ως σοβαρή σχέση και κακώς απεδόθη το αδίκημα ενδο-οικογενειακής βίας, απλά ήταν μία από τις επιπόλαιες σχέσεις του».

Από την πλευρά της καταγγέλλουσας, ο συνεργάτης του Απόστολου Λύτρα δήλωσε γιατί ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας δεν ήταν παρών στη δίκη, με αποτέλεσμα να αναβληθεί τελικά.

Πηγή newsit.gr

Εύβοια: Ένταξη έργου εξοπλισμού και αναβάθμισης αλιευτικών καταφυγίων στο ΕΠΑλΘ 2014-2020

Γρηγόρης Λέων: Αντιλαμβάνομαι γιατί ενοχλεί η άποψή μου την Ρούλα Πισπιρίγκου