Ανδραβίδα: Αυτή είναι η αποθήκη όπου μετέφερε τα πτώματα ο δολοφόνος [εικόνες, βίντεο]

Στα ίχνη του δράστη του αποτρόπαιου φονικού στην Ανδραβίδα έφτασαν οι Αρχές.

ANDRAVIDAAPOTHIKI

Σήμερα ο 60χρονος σπιτονοικοκύρης ο οποίος αναζητούνταν μετά το φριχτό έγκλημα με θύματα ένα ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά τους, ομολόγησε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας ότι είναι ο δράστης. Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, το ilialive.gr αποκαλύπτει εικόνες από την αποθήκη της φρίκης, εκεί που ο δολοφόνος μετέφερε τις σορούς των θυμάτων με σκοπό να τα φορτώσει σε τρέιλερ και να τις «εξαφανίσει» στη συνέχεια, για να μη φανεί ως έγκλημα η απουσία της οικογένειας του Αρμάντο Κλότσι από την περιοχή.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, ο δράστης μπήκε από την αποθήκη γκαράζ πίσω από το σπίτι που διέμενε η οικογένεια που φέρεται να του ανήκει και από εκεί μπήκε στο σπίτι της οικογένειας.

Ο δράστης σκότωσε με πιστόλι τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι και την 37χρονη σύζυγό του Μαρία ενώ βρίσκονταν στο κρεβάτι – σύμφωνα και με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Είναι πολύ πιθανό να τους εκτέλεσε ενώ κοιμόντουσαν και τα δύο μικρά παιδιά στην κούνια τους.

Περισσότερα στοιχεία για το χρονικό του εγκλήματος αναμένεται να προκύψουν και από τα όσα θα υποστηρίξει ο 60χρονος.

Ανδραβίδα, φονικό, αποθήκη δράστη

Όπως περιγράφει το ilialive, στη συνέχεια φέρεται να έσυρε τις σορούς του πατέρα και της μητέρας στην αποθήκη για να τις τοποθετήσει πάνω στο τρέιλερ. Άλλωστε έτσι βρέθηκαν – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – τα δύο πτώματα από τους αστυνομικούς, ενώ και η σορός του αγοριού 2,5 ετών δίπλα στο τρέιλερ.

Ο δράστης παράλληλα φαίνεται να καθάριζε το χώρο από ίχνη αίματος ή άλλα στοιχεία που θα μπορούσαν να μαρτυρήσουν τι είχε γίνει.

Ανδραβίδα, φονικό, αποθήκη δράστη

Το σχέδιό του να εξαφανίσει τα τέσσερα πτώματα δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει όταν ο 12χρονος γιος της οικογένειας έφτασε στην πόρτα και χτύπησε για να μπει μέσα συνοδευόμενος από φίλους του.

Τότε ο δράστης φαίνεται πως έφυγε πίσω από την αποθήκη βγαίνοντας στον παράδρομο που οδηγεί στο σπίτι του. Έτσι δεν κατάφερε να γίνει αντιληπτός από κανέναν και να διαφύγει από την περιοχή της Ανδραβίδας.

Σε αντίθετη περίπτωση και σύμφωνα με εκτιμήσεις κύκλων της αστυνομίας που επικαλείται το τοπικό Μέσο, φαίνεται πως θα τοποθετούσε τις τέσσερις σορούς στο τρέιλερ, θα καθάριζε το σπίτι και θα εξαφάνιζε την οικογένεια, με τρόπο τέτοιο ώστε να μην φαίνεται πως πρόκειται για έγκλημα.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!