Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρό 10χρονο κορίτσι που διαγνώστηκε με αμυγδαλίτιδα

Πένθος

Ένα κορίτσι μόλις 10 ετών από την Ανδραβίδα κατέληξε στο νοσοκομείο του Πύργου. Ως πιθανή αιτία θανάτου του μικρού παιδιού εξετάζεται το σηπτικό σοκ, ωστόσο, φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την patrinews περίπου στις 10.30 το πρωί στην Ανδραβίδα έφτασε συνοδευόμενη η 10χρονη στο Κέντρο Υγείας. Ήταν φανερά αδύναμη και στεκόταν όρθια με δυσκολία.

Μετά τον οδηγό λεωφορείου Τουριστικού Γραφείου της Εύβοιας, νέο συμβάν διακίνησης λαθρομεταναστών με οδηγό του ΚΤΕΛ – Κατασχέθηκε το λεωφορείο

«Μόλις μας έφεραν το κορίτσι, δράσαμε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση. Η πίεση του παιδιού ήταν πολύ χαμηλή, ενώ το καρδιογράφημα ήταν πολύ κακό. Με τον ορό το παιδί συνήλθε κάπως. Μου είπε ότι πριν από μέρες την είχε δει γιατρός και είχε διαγνώσει αμυγδαλίτιδα και μάλιστα εμπύρετη», λέει ο προϊστάμενος του Κέντρου Υγείας Ανδραβίδας.

Λόγω σοβαρότητας της κατάστασης κρίθηκε ότι το κορίτσι έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο του Πύργου. Ένας παιδίατρος και η μητέρα του κοριτσιού συνόδευσαν την μικρή με ασθενοφόρο.

«Στις 13.30 και μόλις είχα επιστρέψει στο Κέντρο Υγείας Ανδραβίδας. Τηλεφώνησα στο νοσοκομείο του Πύργου και μου είπαν ότι το κορίτσι διασωληνώθηκε. Μισή ώρα μετά με κάλεσαν από το νοσοκομείο και μου είπαν ότι δυστυχώς το κορίτσι κατέληξε…», δήλωσε συντετριμμένος ο παιδίατρος στην Patrisnews.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Χαλκίδα Ευβοίας: Πλιάτσικο σε κατάστημα με κινητά το βράδυ της Κυριακής – Ρομά αφαίρεσε πάνω από 15 συσκευές

Βόρεια Εύβοια: Άγρια καταδίωξη 26χρονου από την Γ ΟΠΚΕ – 6 σακουλάκια κοκαΐνης εντόπισαν οι αστυνομικοί

Εύβοια: “Πάνε και έρχονται” οι ληστείες και διαρρήξεις σε διάφορες περιοχές – Τα αποτελέσματα του σκληρού lock down

Χαλκίδα Ευβοίας: Νόμιζε ότι θα ξέφευγε όμως μετά από καταδίωξη κατέληξε στο αυτόφωρο τα ξημερώματα του Σαββάτου

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο