Ανήλικη δεχόταν απειλές για γυμνές φωτογραφίες – «Θα σε καταστρέψω, θα σε σκοτώσω, θα σε ξεφτιλίσω»

Ανήλικη δεχόταν απειλές για γυμνές φωτογραφίες
Ανήλικη δεχόταν απειλές για γυμνές φωτογραφίες

Ένας άνδρας κατηγορείται για τον εκβιασμό μιας 14χρονης και την οικογένεια της, με σκοπό να λάβει γυμνές φωτογραφίες της νεαρής, ενώ φέρεται να την απείλησε με βιασμό, σε περίπτωση που δεν ενέδιδε. Ανήλικη δεχόταν απειλές για γυμνές φωτογραφίες

Η κοπέλα που πλέον είναι 22 ετών μίλησε στην εκπομπή Live News και είπε ότι «είμαστε από το ίδιο χωριό, γνωριζόμαστε από μωρά, κάναμε παρέα στην πλατεία του χωριού αλλά δεν ήθελε μόνο την παρέα μου. Ήθελε κάτι περισσότερο από εμένα που δεν μπορούσα να του το δώσω. Μιλούσαμε στο Facebook και το είδε διαφορετικά. Εγώ δεν το ήθελα, ήμουν 14 ετών. Παιδάκι. Του είπα ότι δε θέλω κάτι παραπάνω, ότι είμαι μικρή. Αυτός όμως δεν το δέχθηκε ποτέ. Μου είπε ότι εφόσον δεν είσαι μαζί μου δε θα είσαι ποτέ με κανέναν άλλον».

Θύμα εκδικητικής πορνογραφίας: «Ο 22χρονος μου ζητούσε να του στείλω φωτογραφίες αλλιώς μου έλεγε ότι θα με βιάσει»

«Θα σε καταστρέψω, θα σε σκοτώσω, θα σε ξεφτιλίσω, θα σε κάνω να αυτοκτονήσεις», φέρεται να είπε ο άνδρας, με την ενήλικη πλέον γυναίκα να συμπληρώνει πως «ήθελα να πεθάνω. Έχω να βγω από το σπίτι μόνη μου έξι ολόκληρα χρόνια. Φοβάμαι να βγω από το σπίτι. Όλα αυτά γιατί δε δέχθηκα ποτέ να είμαι μαζί του».

Επίσης, ανέφερε ότι «δεν έχει σταματήσει ούτε μία μέρα, ακόμα και σήμερα το κάνει. Δεν έχω ζωή, νιώθω ότι μου την έχει καταστρέψει, είμαι χάλια εξαιτίας του. Φοβάμαι για τη ζωή μου, αυτές οι καθημερινές απειλές… θα το κάνει κάποια στιγμή, θα με σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονήσει για να μην μπει φυλακή».

Ο δικηγόρος της κοπέλας, Γιάννης Αργυρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του Mega και είπε ότι «έχει καταδικαστεί ήδη ουσιαστικά πρωτόδικα σε τέσσερις υποθέσεις. Έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Υπάρχουν 3 πρωτόδικες αποφάσεις, συνολικά μιλάμε για ποινές άνω των 7 ετών οι οποίες έχουν ανασταλεί μέχρι ένα σημείο υπό όρους οι οποίοι παραβιάζονται. Τα γρανάζια της Δικαιοσύνης και του Δημοσίου καθυστερούν σε βαθμό τραγικό. Έπεσα από τα σύννεφα όταν μπήκα στην υπόθεση και ενημέρωσα τις δικαστικές αρχές ότι υπάρχουν όροι που παραβιάζονται και με κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό».

Δικηγόρος θύματος εκδικητικής πορνογραφίας: «Ο 22χρονος συνεχίζει να την απειλεί»