Αποφυλακίζεται ο Νίκος Παλαιοκώστας – Το σκεπτικό της απόφασης

ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ

Εκτός φυλακής θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του ο Νίκος Παλαιοκώστας. Ποιο το σκεπτικό της απόφασης για τον διαβόητο βαρυποινίτη και οι δηλώσεις των δικηγόρων του στο newsit.gr.

Ειδικότερα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κοζάνης έκανε νωρίτερα την Τετάρτη (06.10.2021) ομόφωνα δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του Νίκου Παλαιοκώστα, που κρατείται στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Αχαΐας.

Έτσι αποτελεί θέμα ωρών ο βαρυποινίτης που συνελήφθη το 2006 σε μπλόκο της αστυνομίας στη Λιβαδειά να αποφυλακιστεί. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του στο newsit.gr, εάν όλες οι διαδικασίες κυλήσουν ομαλά τότε αύριο Πέμπτη (07.10.2021) ή το αργότερο μεθαύριο (08.10.2021) θα είναι εκτός φυλακής!

Ο Νίκος Παλαιοκώστας, ο μεγαλύτερος εκ των δύο αδερφών, είχε συλληφθεί το 2006. Παρέμεινε στις φυλακές εκτίοντας 15,5 χρόνια κάθειρξης, ενώ η συνολική ποινή του ήταν ισόβια και 197 χρόνια φυλάκισης. Τα σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά και η διαγωγή του στις φυλακές, ήταν σύμφωνα με τους δικηγόρους του που οι δικαστές αποφάσισαν την αποφυλάκιση του 61χρονου σήμερα, βαρυποινίτη.