Αποκάλυψη: Πώς προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου – Οι ύποπτες αναζητήσεις στο διαδίκτυο

ΡΟΥΛΑΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

Νέες αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι η Αστυνομία ερευνά τις αναζητήσεις που έκανε η μητέρα των τριών κοριτσιών στο διαδίκτυο αφού αυτές ήταν πολλές και διάφορες.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι οι αστυνομικοί δεν περιμένουν η ίδια να παραδεχθεί ότι έκανε τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο αφού αυτό θα την αυτο-ενοχοποιήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου, φαίνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. και υπήρχε άτυπη επίσημη παρακολούθηση των συνομιλιών και των αναζητήσεών της στο διαδίκτυο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο με ύποπτες λέξεις – κλειδιά και προχωρούσε σε αγορές προϊόντων. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το διαδίκτυο είναι ο πρώτος χώρος από όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Υπάρχουν και άλλα ενδεχόμενα με την εμπλοκή και άλλων προσώπων, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το διαδίκτυο είναι από τους πρώτους χώρους που πρέπει να ερευνηθεί.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι θα γίνουν επίσημες άρσεις απορρήτου, ενώ θα συνεχιστούν οι έρευνες για τις αναζητήσεις της.

Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί η ενοχή της κατηγορούμενης για τις αναζητήσεις μέσω ίντερνετ και θύμισε τα αντίστοιχα εμπόδια που προέκυψαν στη διαβόητη υπόθεση με την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Για την Τζωρτζίνα

Στη συνέχεια ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε σε μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου όταν είχε υπάρξει κρίση στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Στις 8 Απριλίου του 2021 ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πάει στην Αθήνα να προωθήσει την αίτηση διαζυγίου τους και τότε είναι που εισάγεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο η Τζωρτζίνα, ενώ μετά από λίγες ημέρες υφίσταται σοβαρή ανακοπή που της προκαλεί την εγκεφαλική βλάβη.

Έπειτα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον τελευταίο μήνα της ζωής της Τζωρτζίνας. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι σε χθεσινή διαδικτυακή συζήτηση έγινε παρέμβαση μέλους του προσωπικού νοσοκομείου της Πάτρας που ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητούσε στις αρχές Ιανουαρίου του 2022 να νοσηλευτεί εκ νέου η Τζωρτζίνα με ύποπτα συμπτώματα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα ζήτησε να γίνει μαγνητική τομογραφία στο παιδί επειδή ο Μάνος Δασκαλάκης είχε φύγει στην Αθήνα και αν το παιδί νοσηλευόταν αυτός θα γυρνούσε πίσω.

Αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, θα είναι ενδεικτικό των μεθοδεύσεων της Ρούλας Πισπιρίγκου για να μείνει κοντά της ο Μάνος Δασκαλάκης μέσω βασανισμών της Τζωρτζίνας με κριτήριο τα προβλήματα στη σχέση των δύο γονέων. a 32 1

Έρευνα και για τα άλλα δύο κορίτσια

Την ίδια ώρα, οι δικαστικές αρχές συλλέγουν σημαντικά νεότερα στοιχεία και γίνονται αναθεωρήσεις των ιατροδικαστικών πορισμάτων για τον θάνατο των δύο άλλων κοριτσιών της ίδιας οικογένειας, της 3,5 χρόνων Μαλένας το 2019 και της επτά μηνών Ίριδας τον Μάρτιο του 2021 που αποδόθηκαν αρχικά σε δυσεξήγητα ή εξαιρετικά σπάνια παθολογικά προβλήματα, όπως «ηπατική ανεπάρκεια» ή ανυπαρξία του φυσικού «βηματοδότη» της καρδιάς.

Αυτές οι αναφορές υπήρχαν σε πορίσματα ειδικών που κινούνται – υπό το νέο πρίσμα – σε εντελώς άλλη κατεύθυνση και τα οποία φαίνεται να «δικαιολόγησαν» προσωρινά τους θανάτους των δύο κοριτσιών σταματώντας τις συνεννοήσεις γιατρών, στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., κοινωνικών φορέων κι άλλων που είχαν θεωρήσει προ πολλών μηνών αυτά τα συμβάντα ύποπτα.

Τα νεότερα αναθεωρημένα πορίσματα αναδεικνύουν ότι αυτοί οι θάνατοι είναι αποτέλεσμα πιθανόν εγκληματικών ενεργειών με τη χρήση άλλου «εξωγενούς παράγοντα» που προκάλεσε υποξία στα θύματα, αφού οι τοξικολογικές εξετάσεις που είχαν πραγματοποιηθεί τότε δεν είχαν εντοπίσει την ίδια δηλητηριώδη ουσία που βρέθηκε τώρα στην Τζωρτζίνα. Χωρίς όμως να αποσαφηνίζεται πλήρως αν το «φάσμα» των φαρμακευτικών ουσιών που αναζητήθηκαν στις εν λόγω προγενέστερες τοξικολογικές εξετάσεις για τη Μαλένα και την Ιριδα καλύπτει και την κεταμίνη.

Στο μικροσκόπιο οι άλλοι παρόντες

Πλέον η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί κρίσιμη τη διερεύνηση του ρόλου οικείων της 33χρονης που ήταν παρόντες τη στιγμή του θανάτου της επτά μηνών Ιριδας αλλά και λίγο πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας. Ακόμη εξετάζεται αν κάποιο από αυτά τα πρόσωπα βοήθησε την 33χρονη στην προμήθεια της δηλητηριώδους κεταμίνης για την οποία εξετάζεται και η παρανομη αγορά της μέσω διαδικτύου.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!