Αυτά τα ζώδια θα πλουτίσουν το 2023

18 Νοεμβρίου 2022, 7:29 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Ζώδια προβλέψεις 2023

Το 2023 υπόσχεται να φέρει… πολλά λεφτά στα ζώδια που θα σου αποκαλύψουμε λίγο πιο κάτω.

Είναι η χρονιά που τα οικονομικά τους θα πάνε εξαιρετικά. Θα δουν το πορτοφόλι τους να είναι γεμάτο! Μπορεί να πάρουν κάποιου είδους κληρονομιά ή να τους επιστρέψουν χρήματα που τους χρωστούσαν. Το μόνο σίγουρο είναι για τα τέσσερα αυτά ζώδια το χρήμα θα ρέει άφθονο!

Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θα είναι από τους πλέον ευνοημένους στον οικονομικό τομέα. Μόλις ο Δίας μπει στον Ταύρο τον Μάιο, οι Κριοί θα πρέπει να ανοίξουν σαμπάνιες και να ξεκινήσουν το πάρτι. Και αυτό γιατί θα έχουν τον Δία στον δεύτερο οίκο τους, που έχει να κάνει με τα οικονομικά τους και θα τους φέρει τύχη και απίστευτη εύνοια. Μπορεί να πάρουν κάποια αύξηση στην δουλειά τους, να βρουν μια νέα πηγή εισοδήματος, να τους έρθουν εξτρά χρήματα, από εκεί που δεν το περιμένουν, να κάνουν μια επένδυση που θα τους αποφέρει κέρδη ή μια νέα οικονομική συμφωνία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πορτοφόλι τους δεν πρόκειται να αδειάσει.

ΖΥΓΟΣ

Πάρτι θα πρέπει να κάνει και ο Ζυγός! Το 2023 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για τα οικονομικά του. Θα είναι από τους πλέον ευνοημένους και με «φουσκωμένο» πορτοφόλι. Οι Ζυγοί θα πρέπει να ευχαριστούν για την τύχη αυτή τον Δία, ο οποίος τον Μάιο θα μπει στον Ταύρο και θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο τους που έχει να κάνει με ασφάλειες και τα κληρονομικά. Επειδή ο 8ος οίκος έχει να κάνει με τα κοινά οικονομικά, ίσως το ταίρι τους πάρει κάποια αύξηση στη δουλειά του ή γενικότερα θα έχει περισσότερα έσοδα ή οι Ζυγοί οι ίδιοι μπορεί να πάρουν κάποιου είδους κληρονομιά ή χρήματα από τρίτους. Όπως και να έχει, με Δία στον 8ο μόνο έσοδα θα έχουν και γεμάτο πορτοφόλι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Για τους Ιχθύς το 2023 υπόσχεται να φέρει αρκετά χρήματα μέχρι και τον Μάιο. Και αυτό γιατί μέχρι τότε, ο Δίας θα είναι στον Κριό και θα φωτίζει τον δικό τους δεύτερο οίκο που έχει να κάνει με τα οικονομικά τους. Καλό είναι οι Ιχθύς να βιαστούν λίγο με τα οικονομικά σχέδια που έχουν στο μυαλό τους και να τρέξουν να προλάβουν το ευνοϊκό για εκείνους διάστημα μέχρι και τον Μάιο. Γιατί μετά ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο και η εύνοια θα μεταφερθεί σε άλλους τομείς και θα έχει… πετάξει το πουλάκι για ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα και τα έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι τσέπες των Παρθένων θα συνεχίσουν να είναι γεμάτες και το 2023. Τουλάχιστον έως τον Μάιο και μέχρι ο Δίας να αποχωρήσει από τον Κριό και να περάσει στον Ταύρο. Για όσο θα είναι στον Κριό, θα βρίσκεται ουσιαστικά στον όγδοο οίκο τους και θα τους δίνει όλη του την εύνοια στα οικονομικά τους θέματα. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας και όταν βρίσκεται σε έναν οίκο που έχει να κάνει με τα χρήματα, τότε δίνει στο εκάστοτε ζώδιο τρελή εύνοια για περισσότερα έσοδα, αύξηση ή κληρονομιά ή γενικότερα λεφτά από τυχερά παιχνίδια ή αποζημίωση.

Πηγή astrology.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.