Αυτός είναι ο 18χρονος Δημήτρης που μαχαίρωσαν για ένα τσαντάκι στην Ακρόπολη

dimitris

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 18χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας στην Ακρόπολη και τραυματίστηκε από τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 17χρονος μαζί με άλλον έναν νεαρό, ο οποίος αναζητείται, πλησίασαν τον 18χρονο και τον μαχαίρωσαν στο λαιμό και την κοιλιά.

Ο 18χρονος Δημήτρης διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός σε σοβαρή κατάσταση και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Οι δράστες του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι το οποίο βρέθηκε δίπλα στο σημείο της επίθεσης.

Η μητέρα του 18χρονου

Η μητέρα του Δημήτρη μίλησε στο MEGA και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του γιου της: «Έχει κάποια σημάδια βελτίωσης αλλά τα επόμενα 24ωρα θα είναι δύσκολα. Μιλήσαμε λίγο μετά το χειρουργείο αλλά είναι σε καταστολή γιατί έχει πολύ έντονους πόνους», είπε η μητέρα.

Μην μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά της η μητέρα του Δημήτρη είπε μεταξύ άλλων ότι «έχασα όλη μου τη ζωή μόλις με ειδοποίησαν. Το πρώτο πράγμα, μόλις βγήκε από το χειρουργείο, είπε ‘μαμά συγγνώμη’».

thima2

Πώς πλησίασαν την παρέα

Στην κάμερα του MEGA μίλησε και ένας από τους φίλους του Δημήτρη που ήταν στην παρέα και αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης.

Όπως είπε ήταν ξαφνικό και δεν περίμεναν αυτό που θα γινόταν αφού αρχικά οι δύο δράστες τους πλησίασαν χωρίς απειλητικές διαθέσεις.

«Δεν τα ξέραμε τα παιδιά. Ήρθαν τυχαία σε εμάς και μας ζήτησαν δύο τσιγάρα, είπαμε δεν έχουμε και μόλις γύρισαν πλάτη έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό του Δημήτρη. Δυστυχώς, ο κόσμος είναι πλέον έτσι. Θέλω να πώς να μην αφήσουνε κανέναν να τους πλησιάζει. Να είναι απλά καλά ο Δημήτρης θέλουμε».