Είδηση για: #

Χαλάει ο καιρός: Πότε και πού θα βρέξει τις επόμενες ημέρες

6 Μαΐου 2024, 6:27 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
καιρός: Πότε και πού θα βρέξει τις επόμενες ημέρες

Από τα μέσα της εβδομάδας, Αλλάζει πάλι πρόσωπο ο καιρός, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, βαθμιαία ενίσχυση των ανέμων, πτώση της θερμοκρασίας αλλά και μεταφορά αφρικανικής σκόνης, κυρίως στα δυτικά και νότια της χώρας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Παράλληλα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου γράφει ότι τις επόμενες μέρες, συγκεκριμένα την Πέμπτη και την Παρασκευή, αναμένεται ένα βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο με τη βοήθεια του αντικυκλώνα στα δυτικά της Ευρώπης, δεν αποκλείεται να κάνει αισθητή την κακοκαιρία σε συγκεκριμένες περιοχές.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«O καιρός έως και την ερχόμενη Παρασκευή με τα σημερινά, τελευταία προγνωστικά στοιχεία με μια ματιά! Κάντε παρακαλώ κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την χρωματική επεξήγηση!

Φίλες και φίλοι.  Ιδιαίτερα βαθύ το προβλεπόμενο για την ερχόμενη Πέμπτη-Παρασκευή βαρομετρικό χαμηλό μπορεί να μην είναι αλλά με τη βοήθεια του αντικυκλώνα στα δυτικά της Ευρώπης την κακοκαιρία του δεν αποκλείεται να την κάνει κατά τόπους (χάρτες).

Η ένταση και η έκταση των καιρικών φαινομένων παραμένουν ακόμα ανοιχτές, εξαρτώμενες απολύτως από την ακριβή θέση και πορεία του χαμηλού το επόμενο τριήμερο την οποία και παρακολουθούμε γιατί σ’ αυτό υπάρχει αρκετά μεγάλη διχογνωμία από τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα! Για ότι νεότερο θα υπάρξουν φυσικά λεπτομέρειες!

Με εκτίμηση. Καλή εβδομάδα!

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.